Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: zvuk z audiovystupu  (Přečteno 2009 krát)

tatra

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 187
zvuk z audiovystupu
« kdy: 29 Ledna 2007, 22:30:49 »
Ahoj, mam problem. Kdyz mam zvuk pusteny z nota Asus A9RP do sluchatek malych, tak temer neni slyset, kdyz do velkych tak to jde... kdyz to hodim na bedny tak to je dost potichu. Da se nekde nastavit hlasitost audiovystupu? Diky
CPU 1,6 GHz, HDD 160 GB, 1  GB RAM, Kubuntu 11.10, Slax

truhlik

  • Závislák
  • ***
  • Příspěvků: 1626
zvuk z audiovystupu
« Odpověď #1 kdy: 24 Února 2007, 12:57:26 »
Kód: [Vybrat]
alsamixer
http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99ipojen%C3%AD%20disku
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=1351
http://www.root.cz/clanky/klonovani-obrazu-a-dva-monitory-v-linuxu
Citace: Otakar
Červi jsou moc milá zvířátka, zvláště když má jejich chovatel výhrady proti chování tučňáků

Tomáš "Piškot" Petera

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 839
    • http://www.spolnet.cz
zvuk z audiovystupu
« Odpověď #2 kdy: 24 Února 2007, 13:13:11 »
Pokuď máš GNOME dvakrát poklikej na ovládání zvuku. Vyzkočí na tebe ovládání, v nastavení jdou přidat další přepéínace (a je jich tam dost)
Už to funguje ... tedy než se rozhodnu to zase poladit.

tatra

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 187
zvuk z audiovystupu
« Odpověď #3 kdy: 07 Března 2007, 09:32:32 »
ahoj... v Gnome to vyzkousim... alsamixer je na maximum a audiovystup je potichu...
CPU 1,6 GHz, HDD 160 GB, 1  GB RAM, Kubuntu 11.10, Slax

tatra

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 187
zvuk z audiovystupu
« Odpověď #4 kdy: 07 Března 2007, 10:51:42 »
v Gnome na me vyskocil Alsamixer a OSS mixer... vse je na maximu... beze zmeny hlasitosti z audiovystupu...
CPU 1,6 GHz, HDD 160 GB, 1  GB RAM, Kubuntu 11.10, Slax

faust

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 39
zvuk z audiovystupu
« Odpověď #5 kdy: 07 Března 2007, 12:00:18 »
Otevři nastavení a klikej postupně na volby Master Mono, PCM, Surround ... Tak najdeš, co máš zapojené. Pak laboruj s posuvníky zvuku a zjistíš, co vzájemně patří k sobě.

tatra

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 187
zvuk z audiovystupu
« Odpověď #6 kdy: 08 Března 2007, 18:49:24 »
Bohuzel Master Mono, Surround... tam nikde neni... jedine co tam je v nastaveni je MCM, mic, capture a CM
CPU 1,6 GHz, HDD 160 GB, 1  GB RAM, Kubuntu 11.10, Slax

 

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.