TAK NEVÍM, NĚJAK MI TADY BLBNE ODESÍLÁNÍ PŘÍSPĚVKU...UŽ JSEM TO SEM DÁVAL, ALE TEĎ TO TADY NENÍ, KDYŽ ZAKTUALIZUJI STRÁNKU...NECHÁPU TO, NĚJAK TO BLBNE...
to mibo: Mám dojem, že špatně čtete příspěvky - neupřesnil jste sice, jak jste to myslel, ale význam mého vyjádření o Fluxboxu nebyl, že je špatný (dokonce jsem to explicitně zdůraznil výše), právě naopak, ale že NENÍ vhodný pro začátečníka. Mimochodem prijemnejsi vyjadrovani by Vám neuškodilo. Nejsem žádný génius, no tak nevím, jak je to s Celeronem, no a co? Prostě jsem se chtěl poučit, tak jsem se zeptal...
ad Racyk: No Gaim tam sice je, ale ten zas tak s XFCE nesouvisí, je dělaný pro Gnome a ve standardní instalaci (s Gnome) přece je, ne? Naučte se dělat s apt, ať můžete instalovat, dokud se nevyřeší ten Synaptic...ostatně apt je velmi mocné. Jak na něj - viz man apt. Je to svižnější než Gnome? Je to svižnější než Vaše (bývalé již) Gnome. To neznamená, že to platí obecně. Gnome je vcelku svižné, prostě jste tam měl nějakej blbej proces, tohle není kvůli celému Gnome...Jo ten Synaptic spusťte z bashe, ono Vám jej to - jak píšete - nespustilo, nicméně určitě to hodilo nějaký výpis...Tak to sem pošlete. No a Windisky - k připojování slouží konfigurák /etc/fstab. Spusťte jej v nějakém testovém editoru třeba sudo nano -w /etc/fstab a zkontrolujte, jestli tam jsou zapsané ty Windisky - prostě začíná to nějakým /dev/hda1 a tak...no a Vy musíte zkontrolovat, jestli tam jsou napsané ty partitiony odpovídající Windiskům. Pokud ano, tak to dejte sudo mount /dev/hdax a ono se to připojí...pokud ne, pošlete opět výpis. Jestli tam nejsou, je třeba je tam dopsat...Jen tak mimochodem, na NTFS zapisovat nelze (tedy pokud vím, v ubuntím jádře tato možnost není - lze si zkompilovat jádro, kde ta podpora pro zápis na NTFS bude, jenže ta je pořád experimental a silně se nedoporučuje - nevím, nezkoušel jsem, do svého jádra jsem to nedával, Widle nevedu). J