Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: 3D kostka nastaveni  (Přečteno 1590 krát)

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
3D kostka nastaveni
« kdy: 08 Prosince 2012, 06:28:32 »
Ahoj, co mam v nastaveni kompizu zvolit aby mi vse fungovalo standartne jako 3D rotujici kostka? jaknile sem povolil
"kostka plochy" tak me to nutilo vypnout nejakej desktop wall, ted se nemuzu normalnim zpusobem dostat lo launche jedine stistnutim winblows klavesy. a jak chnapnu okno tak jde presunout jen do druhe horizonalni plochy, vic jich tam neni, jakto?  :D Taky mi to vypo klavesove zkratky ctrl+alt+sipky coz se mi taky moc nelibi. Nechapu proc neni v nastaveni kompizu nejaka volba ktera me komplet prepne na 3D a ja takhle musim hokus pokus laborovat coze vsechno ma byt zaple. Take by me zajimalo jake jsou v 3D prostredi klavesove zkratky? diky za odpoved  ;)

janek-m

• Host
Re:3D kostka nastaveni
« Odpověď #1 kdy: 08 Prosince 2012, 13:45:33 »
Mrkni na toto: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=65688.msg467801#msg467801
S ostatným neporadím, kocku plochy nepoužívam

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 09 Prosince 2012, 02:37:46 »
aha diky, btw neco sem zaslech asi tady ze compiz ma s kostkou problemy je to aktualni? ma smysl se pachtit aby to fungovalo kdyz to pak bude blbnout? proc ty nepouzivas kostku? :)

janek-m

• Host
« Odpověď #3 kdy: 09 Prosince 2012, 10:31:13 »
Je to v podstate pravda, ale zas u koho ako. Ten odkaz, čo som ti dal, tak tam je návod, ako kocku plochy rozbehať. Mne osobne stačia 2 plochy a nastavenie, keď nabehnem kurzorom do ľavého horného rohu, tak sa mi zobrazia všetky otvorené okná. Kocka plochy, to je už len taká "hračka", ktorá mne nechýba  ;)

fulda

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 09 Prosince 2012, 18:55:41 »
Mě ta kostka vyhovuje. Krásně si je klávesama přehazuju. Na mém ultrabooku, jenž je napsán v tom odkaze, co sem dal janek-m, funguje dobře. Pouze nemůžu zapnout 3D efekt.

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 09 Prosince 2012, 20:47:27 »
neni lepsi pro kostu prejit na kubuntu? ono se mi vlastne docela libilo kde prostredi v opensuse  :) prislo mi znacne vic inteligentni napriklad si pamatovalo naposeldy hledane a spustene aplikace umi to i utomaticky po prihlaseni spustit naposledy otevrene veci coz ubuntu stale nenumi vubec?  ;D

aneb proc znova objevovat davno objevene??  :P

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.