Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: gnome a nastaveni  (Přečteno 1545 krát)

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
gnome a nastaveni
« kdy: 01 Ledna 2013, 19:33:39 »
ahoj nejak sem si v prostredi knome aktivoval otravnou fci kdy se mi mys po te co s ni 5s nehynu tak automaticky jakoby zmackne leve tlacitko asi to souvisi ze sem predtim mel nb napojenej pres hdmi na tv a nemohl sem pouzival klavesnici cili sem zapnul virtualni ale to mi vzivote ta klabosnice nedelala nic s mysi! to bude nejaka gnomacka fjucura...

jeste sem si menil schemata ukazatelu ale to sem vratil zpatky a nepomohlo samozrejme  :-\o a unity zpatky vazne nechci lepe mi vyhovuje prostredi gnome  ;)

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
Re:gnome a nastaveni
« Odpověď #1 kdy: 01 Ledna 2013, 19:34:06 »
je tu jeste ziva duse co nepouziva unity ale gnome?  ;D

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 01 Ledna 2013, 19:36:17 »
btw vyzkousejte si ho take staci se odhlasit a zmenit prihlaseni na gnome (ne ale ten clasic to je jako stary ununtu s "nabidkou start" to se mi nelibi

jo gnome ma i vic ploch da se nastavit i dynamicky pocet ploch prijde mi daleko vic inteligentni prostredi jak unity nezlobte se na mne za tento kacirsky nazor za ktery skoncim v kolonce kde mi uz nikdo neodpovi :D

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 01 Ledna 2013, 19:37:15 »
pokud nekdo vi jak udelat v unity aby me neotravovaly ty hloupe ikony co se snazi vypadat jako v mac os ale nejak to dre at da vedet ;)

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 01 Ledna 2013, 19:39:38 »
nejak mi vubec ty nepouzitelne ikony neschazi a i vyhledavani programu je 10x rychlejsi nez pitomy unity ktery hleda vsude mozne a ne to co chci navic to tam cpe reklamy a posila amazonu info co hledam lol tak to uz je moc at se na mne panove z canonicalu nezlobi dekuji nechci a nehodlam to mit ani po te co se to "da vypnout" a nejsem paranoik jen mi to proste vadi prijde mi to jako fce nekterej wokennich "freeware" kde vam nevedomky nacpou searchbary :]

pacholik

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 01 Ledna 2013, 20:24:12 »
Ahoj, doporučuji naučit se používat diakritiku a interpunkci, já tohle číst nehodlám.

LABE

• Návštěvník
    • PĚTATŘICÁTNÍCI
« Odpověď #6 kdy: 02 Ledna 2013, 18:44:48 »
nejak mi vubec ty nepouzitelne ikony neschazi a i vyhledavani programu je 10x rychlejsi nez pitomy unity ktery hleda vsude mozne a ne to co chci navic to tam cpe reklamy a posila amazonu info co hledam lol tak to uz je moc at se na mne panove z canonicalu nezlobi dekuji nechci a nehodlam to mit ani po te co se to "da vypnout" a nejsem paranoik jen mi to proste vadi prijde mi to jako fce nekterej wokennich "freeware" kde vam nevedomky nacpou searchbary :]

Nainstaluj si Cinnamon a máš klid
LABE
běžný uživatel Ubuntu, Mintu a naštěstí již jen pracovně případně nouzově  Windows
Admin https://www.petatricatnici.eu/

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
Re:gnome a nastaveni [VYRESENO]
« Odpověď #7 kdy: 12 Ledna 2013, 06:20:35 »
reseni je v nastaveni zpristupneni -> ukazovani a klikani - kliknuti poseckanim. je to dobry kdyz si pustite virtualni klavesnici abyste nemuseli pouzivat tu na notebooku, nemuseli ho mit na kline. tahle fce po kdyz chcili nehejbate s mysi automaticky klikne. je to dobry na to ze pak jen ovladate komp hejbanim mysi, nemusite ani klikat ani klofat do klabosnice  :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.