Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Rozlišení ve wine  (Přečteno 1350 krát)

svina

• Návštěvník
Rozlišení ve wine
« kdy: 10 Ledna 2013, 20:06:31 »
Zdravím, ve wine mám takový problém. Rozlišení u her, které mám nastavené jiné (např. 1280x720) než mám monitor samotný (1920x1080), se mi objevují v okně a samozřejmě bych je chtěl nějak roztáhnout. Důvod proč nižší rozlišení je, že některé hry můj pc nezvládá a tudíž hraji na nejnižší detaily a dost pomáhá proti low fps, snížit rozlišení. Zkoušel jsem v nastavení wine vytvořit virtuální desktop na moje rozlišení, ale stejně to nepomohlo, rozlišení ve wine se přizpůsobilo hře a je v okně. Nevítě někdo  prosím co s tím?

Používám Ubuntu 12.10, v linuxu jsem naprostý nováček (stáhl jsem si prvně před týdnem)

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
Re:Rozlišení ve wine
« Odpověď #1 kdy: 10 Ledna 2013, 21:44:07 »
Virtuální desktop ti to právě hodí do okna. Musel bys mít rozlišení desktopu sstejné jako ve wine, aby bylo na celou obrazovku. alespoň se mi zdá ,že to tak je.
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

svina

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 10 Ledna 2013, 22:04:13 »
Zkoušel jsem to i bez toho a sice jsem tam neměl okno, ale při spuštění tam pořád jdou vidět lišty, ještě k tomu se to nějak sekne, že při vypnutí můžu ovládat jen část monitoru (tedy těch 720p) a dál nic. Co s tím?

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #3 kdy: 10 Ledna 2013, 22:46:27 »
Někdy je to trošku problém, jestli jsou vidět lišty, zkus popřepínat klasicky alt+tab, nebo naopak Lctrl+enter je ta zkratka ve wine, tuším. Vyjede ti kontextová nabídka...
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

svina

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 12 Ledna 2013, 22:01:45 »
Omlouvám se že jsem ještě neodpověděl. Byl jsem zaneprádněn. alt+tab jsem samozřejmě zkoušel (a vybíral zavaděč wine), tak bez sebemenšího úspěchu, lišty jdou stále vidět a ten Lctrl+enter jsem taky zkoušel a nic se také nestalo. Napadlo mě také, aby se ta lišta objevovala, když na ni zajedu kurzorem, ale pořád tam bude vidět ta vrchní. Navíc se hra zobrazí jako ve špatném poměru (jsou tam vidět široké pruhy jako v některých filmech 21:9) Nějaké další nápady?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.