Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: lenovo g560  (Přečteno 1859 krát)

DiegoV

• Návštěvník
lenovo g560
« kdy: 12 Ledna 2013, 12:35:26 »
Ahoj tak před několika měsíci jsem si koupil lenovo g560 a chtěl bych se zeptat jestli po nainstalování ubuntu bude notebook pěkně šlapat. Protože jsem si na něj nainstaloval slavný win 8 a mam problémy, jaké není důležité prosně mě zklamali. Tak bych se chtěl vrátit ke svému oblíbenému Ubuntu. Co myslíte je to dobrý nápad ? Zkoušel jsem ubuntu live cd a vše šlapalo, ale 100% si budu stejně jistý po plné instalaci a několika týdnech používání.
A mam ještě jednu otázku nevíte jestli když si udělám nějakým programem recovery cd s win 7. Tak v případě problémů šlo z něj opět nahodit win 7? Případně jaký program je na to vhodný?

Dík moc za odpověď

František Zatloukal

• Závislák
    • frantisek.zatloukalu.eu
Re:lenovo g560
« Odpověď #1 kdy: 12 Ledna 2013, 14:15:05 »
Podle všeho by tam mělo Ubuntu šlapat bez jakýchkoliv potíží.
Jako záloha by tam měl být záchranný oddíl od výrobce. Pokud tam není a chceš před instalací Ubuntu provést kompletní zálohu, můžeš tak učinit třeba pomocí EaseUS Todo Backup
First they ignore you, then they laugh at you,
then they fight you, then you win.