Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Truecrypt - připojení pod user účtem nefunguje [Vyřešeno]  (Přečteno 1793 krát)

george111

• Návštěvník
  • Per Aspera ad Astra.
Ahoj,
vím, že toto se tu již řešilo - konkrétně pod tímto topicem : http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=57313.msg409070#msg409070 . Nicméně zde uvedené řešení nefunguje na Xfce 12.10. truecrypt mám verzi 7.1a
V příloze zasílám svůj sudoers - pod účtem jirka vždy truecrypt vyžaduje heslo pro kontejner a pak admin heslo. Nevíte správnou syntaxi do sudoers ?

Díky, díky moc.

[příloha smazaná administrátorem]
« Poslední změna: 21 Ledna 2013, 09:33:13 od RRadek Neužil »
Write programs that do one thing and do it well. Write programs to work together. Write programs to handle text streams, because that is a universal interface.

george111

• Návštěvník
  • Per Aspera ad Astra.
Re:Truecrypt - připojení pod user účtem nefunguje
« Odpověď #1 kdy: 19 Ledna 2013, 00:29:21 »
VYŘEŠENO!

pro všechny ostatní. fungují všechny rady na toto téma. důležité ovšem je, že příkazy v sudoers se navzájem ovliňují a uplatňuje se ten poslední pokud je v konfliktu - viz tento topic : http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=45661.0

no chybami se člověk učí :)
Write programs that do one thing and do it well. Write programs to work together. Write programs to handle text streams, because that is a universal interface.

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re:Truecrypt - připojení pod user účtem nefunguje
« Odpověď #2 kdy: 19 Ledna 2013, 10:28:40 »
Pokud zde něco Vyřešíme tak změníme v prvním příspěvku u Předmětu název tak že za ním dopíšeme [Vyřešeno] aby všichni zde věděli že už na to nemusí ani klikat a jdou radit jinam. ;)

Zkus si to ať vidím že jsi to pochopil ;)

EDIT: Ani po pár dnech nic tak jsem to udělal já...  :'(
« Poslední změna: 21 Ledna 2013, 09:33:42 od RRadek Neužil »
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

george111

• Návštěvník
  • Per Aspera ad Astra.
Re:Truecrypt - připojení pod user účtem nefunguje [Vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 21 Ledna 2013, 20:25:30 »
Jj. Díky. Nějak jsem se nemohl dostat ke compu :( Chápu a příště budu již vědět jak na to :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.