Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: mizeni aplikace bezici pod WINE  (Přečteno 950 krát)

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
mizeni aplikace bezici pod WINE
« kdy: 19 Ledna 2013, 13:07:32 »
Take vam to blbne? Je na to nejake reseni? Zmizi, jakmile se prepnu na jinou plochu, nebo i ze seznamu uloh v ctrl+tab. Jedine reseni zatim mam ze ji musim znova spustit a pak se ukaze (samozrejme ze predtim nespadla jen proste bezi na pozadi). Pouzivam ted Gnome prostredi misto Unity ale to same to delalo i v unity.
Zajimave je ze nekdy to urcitou dobu funguje bez problemu.

RedMaX

• Aktivní člen
  • *
  • Narozen v komunismu, zemřu v komunismu.
Re:mizeni aplikace bezici pod WINE
« Odpověď #1 kdy: 19 Ledna 2013, 19:26:29 »
Asi neznam reseni, ale tve dotazy jsou opravdu spatne pokladane, ne jen tento, vsiml jsem si toho uz vicekrat, opravdu to zkousej vysvetlit lepe, takhle to nikdo nepochopi.

K dotazu: Kdyz si z Cinnamonu spustim hru Mass Effect 3 pres wine, tak neni ani v seznamu uloh a na obrazovce mi zustane prostredi Cinnamonu, zmeni se mi pouze mys na modrou (z Mass Effectu) a slysim hudbu z te hry. Patral jsem po te chybe na netu a problem je nekde mezi Gnome3 (stejne se to chova na jeho forcich - Unity a Cinnamon) a Wine. Oba ale vinu na sve strane odmitaji a zatimco Gnome rika,at si to vyresi Wine, tak Wine rika, ze jinde to jde a at si to vyresi Gnome.  ;D (velice vtipne) Kazdpadne jsem kvuli tomu zacal pouzivat KDE a zde je vse OK. Teda nemuze tvuj problem byt stejna chyba?

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
Re:mizeni aplikace bezici pod WINE
« Odpověď #2 kdy: 01 Března 2013, 14:57:42 »
2Iwo: Bude to imho podobny problem, Ja ted uz nejakou dobu jedu v cinnamonu ale take to neni zadna slava asi nakonec skoncim u toho KDE  :D A vidim to tak ze maslo na hlave budou mit vyvojari GNOME, jen at nekecaj ze za to muze Wine, proste se jim to nechce resit, tak to vidim, jsou to pstrosi co strkaj hlavu do pisku.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.