Zdravím, měl bych pár dotazů ohledně Chromu, zda to někdo neřešil. Následující problémy se dějou pouze v Linuxu, ve Windows fungovalo vše OK:
1) stiskem CTRL+T se otevře nová záložka, mám zažito že po stiku této kombinace mohu rovnou psát do ní adresu. Tady se děje to, že po stisku této kombinace se skutečně přepne prohlížeč sám do záložky a umístí kurzor do adresního řádku a opravdu mohu psát, ale je to 1 případ z 10ti. Jindy se děje buď to, že se záložka otevře, automaticky se mi to do ní přepne, ale kurzor není v adresním řádku a musim tam prvně kliknout myší, abych mohl psát. Jindy se zas děje to, že se čistá záložka jen otevře, ale ani mě to do ní nepřepne.
2) Často se mi stává, že se se chci myší přepnout do jiné existující záložky, ale místo toto na ní kliknu a ona se zavře (a vím jistě že nekliknu na zavírací křížek). Jindy se děje to, že jsem na určité záložce, přepnu se na jinou (to opravdu proběhne bez zavření jak má), ale po odjetí myší ze záložky jinam se mi to přepne zas na původní záložku.
Řešil toto někdo? Díky