Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem s WiFi  (Přečteno 1632 krát)

LordSisken

• Návštěvník
Problem s WiFi
« kdy: 14 Března 2013, 09:23:07 »
Nainstaloval jsem na netbook Sony Vaio E11 Kubuntu 12.10 Vse funguje bez problem,krom teda grafick.ovladacu....Po kazdem zapnuti ci probrani ze spanku musim zadat znova helso na WiFi, i kdyz mam ve spravci pripojeni nastaveno pripojit automaticky.

Matesax

• Host
Re:Problem s WiFi
« Odpověď #1 kdy: 14 Března 2013, 09:43:52 »
Network od 10. verze funguje plně automaticky - již od instalace se uchovávají údaje o připojení. A i pozdější připojení probíhalo jen tak, že jsem v seznamu dostupných sítí klikl na tu svou a zadal heslo - a opět to pak bylo automatické...

Hibernuj pomocí pm - s tím jsem nikdy neměl problém:

Kód: [Vybrat]
pm-hibernate //hibernace
pm-suspend //spánek

beer

• Host
« Odpověď #2 kdy: 14 Března 2013, 09:56:08 »
Možná se ty hesla ukládají do klíčenky v KDE, KDE nemám, tak nemohu vyzkoušet, jak se to v těchto případech chová, jestli je potřeba nejprve odemknout klíčenku.

Já cíleně neuspávám, ale myslím, že i u unity, když se mi to hybernuje v případě nedostatku šťávy, tak to po mne chce reautorizovat heslo k wifi.

LordSisken

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 14 Března 2013, 10:24:34 »
Ano...po probuzeni to chce heslo k profilu a hned nasledne znova do klicenky...Klicenku jsem deaktivoval a uz to funguje tak jak chci:)..Diky za nazory:)

LordSisken

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 14 Března 2013, 10:35:14 »
At jeste nezakladam nove tema....Jak je to se skypem do 12.10??...Jsem v Linuxu novacek.

beer

• Host
« Odpověď #5 kdy: 14 Března 2013, 10:48:41 »
Ano...po probuzeni to chce heslo k profilu a hned nasledne znova do klicenky...Klicenku jsem deaktivoval a uz to funguje tak jak chci:)..Diky za nazory:)
Super

At jeste nezakladam nove tema....Jak je to se skypem do 12.10??...Jsem v Linuxu novacek.
Bez výraznějších problémů - funguje. V unity se někdy ztratí z panelu, dá se to opravit.
Tento problém se zřejmě Kubuntu, respektive KDE netýká.

LordSisken

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 14 Března 2013, 20:35:11 »
jj uz ho tam mam.Skoda,je to jen 4.1 verze...no aspon neco:)

Rover623

« Odpověď #7 kdy: 14 Března 2013, 20:49:37 »
Verze 4.1 je pro Linux poslední aktuální

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.