Tu by som sa mozno zastal, nakolko som vas mailom informoval o tom, ze sa pracuje na novom webe. Pokial viem, Brano nedavno kontaktoval V. Trefneho ohladom webu a jeho nahodenia. Kazdopadne treba riesit vzniknutu situaciu, napisem aj Branovi a dame to dokopy.
Ano kontaktoval a pak se to dostalo ke mně - ale to až v době, když na tom stávající správce minimálně přes měsíc dělal.
Brano se mi ozval minulý týden s tím, že mi psal to, co teď čtu tady. Bohužel minulý týden jsem byl pracovně vytížený, takže jsem to začal řešit včera.
Nicméně nemá cenu se dohadovat, pojďme to vyřešit. Až budete psát stávajícímu adminovi, nechávejte mě na kopii, ať mám alespoň trochu přehled, co se děje.
Musíme tomu dát nějaký řád - jednak aby se dotáhly ty "zpropadené" stránky a aby se rozpohybovala i komunita u vás. V minulosti mi psalo pár lidí ze Slovenska, stále jsem si nimi v kontaktu, kteří při tomto budování/snažení rádi pomohou.
EDIT: Ozval se mi, večer vás na kontaktuje a domluví se s vámi, aby se ujednotilo, co kdo dělá. Takže snad pozitivní krok