Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem s GRUB [vyřešeno]  (Přečteno 1842 krát)

Engi

• Aktivní člen
  • *
Problem s GRUB [vyřešeno]
« kdy: 03 Února 2007, 18:20:36 »
Zdravim nainstaloval som si SUse10.2 a mandrivu a mal som uz predtym kubuntu na HDD a WIN a teraz ked som suse dal DVD a nabootovoal som dal v boot menu ze zachranny rezim neviem preco ale dal som a potom ked som sa prihlasil na kubuntu tak ma nechcelo prihlasit ale to teraz neviem lebo nemam vypis z konzole. V prvom rade by som chcel vyriesit problem s GRUB lebo ako som nainstaloval Mandrivu pise mi ze mam na HDD neaky virus ale to je jedno ale proste to neni graficke a je tam na vyber len WIN a mandriva. Chcel by som stary dorby gub z kubuntu. Ako sa to da nastavit z LiveCD? pls pomozte lebo teraz mozem byt len na wine a to fakt nemam rad (na madrive neviem rozchodit moju WIFI kartu rlt 8010)
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #1 kdy: 03 Února 2007, 18:27:32 »
Používejte vyhledávání! Na obnovu grubu (sice po reinstalaci windows, ale toto je analogický případ) je tady několik návodu a mnoho vláken, za všechny odkaz na wiki:
http://wiki.ubuntu.cz/Obnova_boot_mana%C5%BEeru_Grub_po_reinstalaci_Windows

Engi

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 03 Února 2007, 19:28:58 »
diki uz je to vyriesene
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.