Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Efekt v compiz manageru  (Přečteno 1499 krát)

rpet

• Návštěvník
Efekt v compiz manageru
« kdy: 29 Března 2013, 20:28:36 »
zdravim,
asi me oznacite za joudu, a ja to prijmu, protoze jouda asi vazne jsem:

kdysi jsem nejak v compizu nasel efekt, ktery fungoval takto: mate otevrena dve okan, ktera se castecne prekryvaji. onen efekt zpusobil, ze pokud jste klikli na spodni, neaktivni okno, tak to se presunulo navrch s pomoci efektu - a ted jak to popsat? - jako by zespoda, pres pravou stranu a nad puvodne aktivni okno. jako kdyz si spodni list papiru davate navrch, ze strany.

a proste to zaboha nemuzu najit, at delam, co delam... dekuju za kazdou radu, jouda  ;D
IBM T40, Intel Pentium M 1500Mhz, 1,5MB RAM, graphic card ATI Radeon 7500 integrated, sound card AC 97 integrated, HDD HITACHI 40GB 5400 rpm, DVD/CD-RW IBM slim, Lite-On DVD+R DL USB,  USB GPS module S2SGI-G217

janek-m

• Host
Re:Efekt v compiz manageru
« Odpověď #1 kdy: 30 Března 2013, 09:05:22 »
Ten motív, ktorý opisuješ, používa vo východzom nastavení  http://zorin-os.com/ - Zorin OS. Neviem, ako je to s nastaveniami v Ubuntu 12.04, ale budeš sa musieť pohrať s ccsm. Alebo si stiahnuť Live CD Zorin OS a tie nastavenia si poodpisovať. Ten efekt sa asi volá "dodge". Porobil som zopár screenov z live systému Zorin OS, tak ak budeš chcieť, môžem upnúť aj ďalšie z nastavení ccsm.

[příloha smazaná administrátorem]

aloisam

• Host
« Odpověď #2 kdy: 30 Března 2013, 11:38:40 »
zajímavej efekt. Ale na mě je to už trochu moc, i když v compizu používám kde co. :)) Jinými slovy v 12.04 to jde nastavit v ccsm. (mám doinstalován compiz-plugins-extra) Ale jestli tazatel používá 12.10, tak kdo ví..  ::)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 30 Března 2013, 12:03:47 »
Ako pise janek-m a je to na tom obrazku. Animacie a v nich focus animation-focus effect-dodge.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Rover623

« Odpověď #4 kdy: 31 Března 2013, 03:44:02 »
Taky jsem to měl zapnuté, ale od 11.10 to s nVidia ovladačem děsně zlobí, možná to na jiném ovladači jde normálně, chce to zkusit.

rpet

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 02 Dubna 2013, 12:43:42 »
diky za rady, vyzkousim, ted jsem byl mimo (za***ny svatky  ;D) a dam vedet... jinak samozrejme jsem se dospustil hrube chybky, neb jsem zapomnel rict, ze mam  10.04  >:(
IBM T40, Intel Pentium M 1500Mhz, 1,5MB RAM, graphic card ATI Radeon 7500 integrated, sound card AC 97 integrated, HDD HITACHI 40GB 5400 rpm, DVD/CD-RW IBM slim, Lite-On DVD+R DL USB,  USB GPS module S2SGI-G217

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.