Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Chyba NetworkManageru Ubuntu 12.04  (Přečteno 1088 krát)

EKinzelova

• Návštěvník
Chyba NetworkManageru Ubuntu 12.04
« kdy: 13 Dubna 2013, 12:56:59 »
Zdravím.
Z nějakého důvodu se přes připojení wi-fi odmítá zobrazit jakákoli webová stránka. Pře kabel vše funguje normálně.Hlásí to jakousi chybu v NetworkManageru. Jsem naprostá začátečnice, takže prosím o maximální srozumitelnost případných pokynů, co s tím. ;D :D Předem dík. ;)
« Poslední změna: 13 Dubna 2013, 14:10:19 od EKinzelova »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re:Chyba NetworkManageru Ubuntu 14.02
« Odpověď #1 kdy: 13 Dubna 2013, 13:35:47 »
Nebude to ubuntu 12.04? Zkopiruj sem tu chybu.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

EKinzelova

• Návštěvník
Re:Chyba NetworkManageru Ubuntu 12.04
« Odpověď #2 kdy: 13 Dubna 2013, 14:09:39 »
 :oSamozřejmě, je. Nevím, jak to hlášení zpětně dohledat. A zapamatovala jsem si z toho pouze tu uvedenou infci o network manageru. Zakoušela jsem "obnovit vše do výchozího nastavení". a následně se mi na ploše objevila složka "Old Mozzila Dates", pokud je to nějak užitečné, což pochybuji. :D Jsem z toho lama.  ::)Ještě jsem zkoušela příkaz k autualizaci (nejspíš) toho manageru, což nemělo sememenší efekt. xD Už chápeš, s kým máš tu čest? :D :D

kapetr

• Návštěvník
Re:Chyba NetworkManageru Ubuntu 12.04
« Odpověď #3 kdy: 15 Dubna 2013, 23:50:37 »
zkuste se znovu připojit k wifi: klikněte na ikonu network-manageru (šipka nahoru a dolu) a v menu pak na wifi síť.

Až vyskočí okno s tou chybovou hláškou, stiskněte klávesu PrintScreen (vedle F12), uložte obrázek a dejte ho třeba sem: http://postimage.org/

A získaný odkaz zde zveřejněte.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.