Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nerozpoznaná grafika, nedetekující stav baterie  (Přečteno 1319 krát)

TheDracul

• Návštěvník
Nerozpoznaná grafika, nedetekující stav baterie
« kdy: 14 Dubna 2013, 22:56:28 »
Zdravím
Mám takový malý problém byl jsem nucel preinstalovat své staré ubuntu verze 10.?? na kterém vše chodilo bez problému na verzi 12.04
a hned jsem se setkal s několika problémy se kterými jsem si nedokázal poradit tak se tu obracím o radu.
1. ntb (idepad y560) topí jak blázen větrák pořád na plný výkon i při žádném zatížení.
2. ubuntu nejsou schopny poznam jestli je notebook v rezimu napájení nebo jede z baterie a uz vůbec mi nedovolí nastavit akci pri nízkém stavu baterie.
3. nerozpoznal jsem GPU (HD5730) což asi bude důvod bodu 1. a tím pádem netuším jaké ovladače zkusit ( ano google jsem zkusil, ale nepomohlo)

PS: jedná se o rozdělený disk a na druhé časti jsou w7, instalaci jsem provádel pres USB nikoliv přes wubi nebo podobné kraviny
Díky za případné rady
« Poslední změna: 14 Dubna 2013, 23:30:02 od TheDracul »

Cuore

• Závislák
Re:Nerozpoznaná grafika, nedetekující stav baterie
« Odpověď #1 kdy: 15 Dubna 2013, 10:25:17 »
zkoušel si nainstalovat uzavřené ovladače??

TheDracul

• Návštěvník
Re:Nerozpoznaná grafika, nedetekující stav baterie
« Odpověď #2 kdy: 15 Dubna 2013, 14:44:54 »
zkoušel jsem nainstalovat jeden ovladač a beze změny, hlavně mě trápí baterka nerad bych o ní totiž přišel, a to netuším co s tím mám dělat jestli na tohle jsou nějaké ovladače nebo nějaká hlídací aplikace. ještě takovej malej detail systém je celkově velice neplynulý (celkově pořád zamrzává)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.