Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak nastavit skype, aby bylo možné "sdílet plochu" i zvuk?  (Přečteno 4662 krát)

augustin

• Návštěvník
Jak nastavit skype, aby bylo možné u "sdílení plochy" (což mi funguje) přenášet i zvuk (který je v té chvíli na počítači)? Sice je možný zvuk pouštět reprákama ven a přes mikrofon ho znova nahrávat, ale pochopitelně u toho dochází ke ztrátě kvality.

KrulikCZ

• Návštěvník
Re:Jak nastavit skype, aby bylo možné "sdílet plochu" i zvuk?
« Odpověď #1 kdy: 26 Dubna 2013, 17:14:52 »
Sice jsem moc nepochopil, jak to myslíte, ale nestačil by videohovor a při něm zapnout sdílení obrazovky?

augustin

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 29 Dubna 2013, 11:30:52 »
Sice jsem moc nepochopil, jak to myslíte, ale nestačil by videohovor a při něm zapnout sdílení obrazovky?

když dám sdílení a třeba pustím film, je to takový primitivní stream. bohužel to nestreamuje i zvuk - jen nahrává zvuk, který vychází z repráků ven. když si pouštím zvuk do sluchátek, nenahrává to logicky nic, protože to mikrofon nezachytí.

co jsem myslel je, aby skype kromě obrazu "sdílel" i zvuk, který se pouští na pc - a to přímo - aniž by bylo nutné to cpát přes repráky ven a znovu přes mikrofon do.

beer

• Host
« Odpověď #3 kdy: 29 Dubna 2013, 12:26:30 »
To by ale dělalo smičku, protože by to vracelo zpět i zvuk, který do pc jde přes skype. Efekt by byl pískot.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.