Bohuzel otravovat tady s kazdym problemem, tak bych si pripadal ze je to forum jen pro me, ale pro predstavu:
u w5fm mi nejde webka
u v1s mi nejde ctecka otisku (ani zadnej soft k tomu jsem nenasel)
u v1s mi nejde webka
nefunguje mi ani ecterni webka creative (ikdyz podle ovladacu ov51x by mela)
nepovedlo se mi rozchodit gprs modem vodafone (coz je pro me dosti rozhodujici)
nefunguje mi tv karta (USB asus a PCI leadtek)
nemuzu zalohovat data z mobilu (nokia x2, sonyerricson, htc)
nerozchodil jsem multifunkcni tiskarnu canon
nefunguje dalka u MMC PC (take dosti zasadni)
u HP notebooku po instalaci ubuntu jede chlazeni porad na 100% coz je dost otravne
nelze pouzit 3 monitory na jednom PC
to je jen to co me napadlo z hlavy a co jsem resil v posledni dobe, bohuzel toho je vice, ale jak jsem psal, hlavni problem je to ze kdyz nekdo z rodiny hledal reseni nasel jen same odkazy a odkazy ... nikde nebylo jasne napsano: jsi proste pastika napis tam tohle

u vzhledem k tomu ze opravdu vsichni pouzivame pc a ntb jen jako uzivatele prislo mi dosti otravne cist si xx stranek o instalaci jednoho souboru atd... neni to o lenosti, ale o case !!! A jak jsem psal snaha byla (i od clenu rodiny), ale potom co je nebavilo sedet hodiny u fora a googlu a proklikavat se ze stanky na stranku jen proto aby fungovala webcamera byl prechod zpet nejmene nasilne reseni

Takze jsem opravdu presel k tomu ze jsem zakoupil licence a vratil se k widlim (krome teda w5fm to je muj soukromej notebook a tady se stale pokousim - marne - rozchodit gprs atd....)