Zdravím,
potřeboval bych radu. S Linuxem, distribucí Ubuntu, mám zkušenosti především z grafického rozhraní. Mám virtuální server od firmy WEDOS, s OS Linux Ubuntu 12.04, pouze textový režim.
Mám v plánu na tomto serveru provozovat server pro hru Star Wars Jedi Academy. Mám přístup přes SSH a VNC. Potřebuji tedy nějakým způsobem dostat na tento server zmíněnou hru. V současné době provádím upload ISO souboru s nainstalovanou hrou na shareservery typu uloz.to, hellshare.cz, aj. Mám v plánu jej poté stáhnout na ten server, rozbalit ISO a nakopírovat si věci, kam potřebuji. Ovšem, tady končím

. Nemám tušení, jak v textovém režimu stahovat z shareserverů, jestli to vůbec je možné, a jak dál pokračovat. Bohužel, doma nemám veřejný FTP server nebo něco podobného, abych mohl potřebná data stáhnout přímo z počítače.
Má někdo nějaký nápad? Potřebuji hlavně dostat ty data na server, dál bych si snad poradil.
Napadlo mě nainstalovat grafický režim, to ovšem skončilo nějakou chybou

. A asi by to nebylo moc ideální řešení, vzhledem k tomu, že se jedná o virtuální server (512MB RAM, 15GB místo, 1 jádro procesoru).