Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vytáhnutí fotek  (Přečteno 1633 krát)

micalin

• Návštěvník
Vytáhnutí fotek
« kdy: 08 Července 2013, 14:57:19 »
Zdravím pánové, chtěl jsem Vás poprosit o radu. Můj problém spočívá v tom, že mi selhaly Wokna a při každém startu hází modrou smrt. No rozhodl jsem se o reinstal, jenže bych přišel o všechny fotky. Tak jsem nahodil na flashku Ubuntu,že si to přes něj vytáhnu, jenže se nemůžu proklikat adresářema na svoji plochu,abych si je přenesl na HDD. Zkoušel jsem to takhle: Documents-> oddíl-> users ...tam ve woknech jsou na výběr všichni uživatelé,kteří jsou na daném PC, jenže tady je jenom Admin a nic víc. Proto vás prosím o radu,jak s k těm složkám s fotkami dostanu.

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re:Vytáhnutí fotek
« Odpověď #1 kdy: 08 Července 2013, 15:29:56 »
Jaké windows to byly?
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

micalin

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 08 Července 2013, 15:36:08 »
W7

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 08 Července 2013, 15:40:53 »
Hmm... A není to nějaký ntb kde se ti po modré smrti pustil recoverry a tím pádem vše sám smazal... Pak by ti pomohl jen Photorec.
http://wiki.ubuntu.cz/syst%C3%A9m/datov%C3%A1_%C3%BAlo%C5%BEi%C5%A1t%C4%9B/testdisk#záchrana_vymazaných_dat_-_photorec

Ale to se musí provádět obnova fyzicky na jiné disk, třeba na externí USB HDD...

ps: napadlo mě není tam ještě na tom disku složka Windows.Old ?
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

micalin

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 08 Července 2013, 15:45:29 »
po modré smrti určitě nic nesmazal,protože už párkrát se mi stalo,že z ničeho nic modrá smrt,ale po restartu zase všechno zpět naběhlo

Kniga

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 13 Července 2013, 16:41:34 »
Druhy disk asi nemas co? Ja zachranila hafo dat z disku co byl na odepsani programam EasyUs data recovery... ve free verzi bylo 1 giga na obnoveni coz mne na fotky stacilo, ale to je pro wokna.
A opravit system ti taky nefunguje?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.