Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Garena - Alternativa  (Přečteno 1860 krát)

Orkenzo

• Návštěvník
Garena - Alternativa
« kdy: 22 Července 2013, 18:02:26 »
Zdravím,
už několik let hraji bez problémů War 3 přes Garenu. Po posledním update však mají všichni s wine problém spustit Garena_room (jinak vše jede...voice, chat, filetransfer).
Již jsem vyzkoušel několik verzí wine a stále jsem nenašel můj problém. Na garena foru jsou problémy ignorovány.

Tak tedy hledám další možnost hraní online s přáteli bez veřejné IP. Hamachi jsme nezprovoznili (nikdo nikoho nevidí a hledat podle IP adresy ve War 3 nelze). Nějaký tip?

Díky,
Ork.

Ubuntu 13.04 - Wine 1.6

Tadeáš Pařík

• Předseda občanského sdružení Ubuntu ČR a člen placené komunitní podpory
    • Ubuntu.cz
Re:Garena - Alternativa
« Odpověď #1 kdy: 22 Července 2013, 18:06:53 »
Používat starší verzi Wine, kde to fungovalo? Vynutit lze např. přes PlayOnLinux...
Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Ubuntu 14.04 64 bit / Windows 10 Pro - Intel DH87MC, Intel Core i7-4771, 8GB Ram, Kingston HyperX 3K SSD 120GB, Intel HD 4600 a ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ubuntu 14.04 64bit - HP ProBook 4525s
Ubuntu 14.10 32bit - ThinkPad R52 (testování)

pariktadeas@jabbim.cz

Orkenzo

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 22 Července 2013, 18:16:08 »
Zkoušel jsem. Problém je ale v update ze strany Gareny, které nepodporuje starší verze sebe sama.

Tadeáš Pařík

• Předseda občanského sdružení Ubuntu ČR a člen placené komunitní podpory
    • Ubuntu.cz
« Odpověď #3 kdy: 22 Července 2013, 18:18:43 »
Zkoušel jsem. Problém je ale v update ze strany Gareny, které nepodporuje starší verze sebe sama.

Počkej, teď ti nerozumím. Jak souvisí verze SW Garena s verzí Wine? Oni chtějí k určité verzi Gareny určitou verzi Wine?

Protože jinak prostě nainstaluji (všeobecně) SW, který chci, pod určitou verzí Wine - kor když víš, že to dříve běhalo.
Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Ubuntu 14.04 64 bit / Windows 10 Pro - Intel DH87MC, Intel Core i7-4771, 8GB Ram, Kingston HyperX 3K SSD 120GB, Intel HD 4600 a ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ubuntu 14.04 64bit - HP ProBook 4525s
Ubuntu 14.10 32bit - ThinkPad R52 (testování)

pariktadeas@jabbim.cz

Orkenzo

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 22 Července 2013, 18:32:50 »
Dříve bylo potřeba wine 1.5+, které opravovalo nějaký bug (to už je historie a nevím přesně co). Poté Garená běžela úplně bez problému. Asi před měsícem po update garény však nastal problém (co jsem koukal nejen u mě) a tlačítko "Lan game" přestalo fungovat.
Momentálně tedy podle mého nelze hrát "po lanu" (přes wine) s ostatními. Z toho důvodu hledám nějakou alternativu...ne vše však používá stejnou logiku jakou Garena (nejde mi o množství hráčů na garéně....hrajeme jen v uzavřené skupince), ale o možnost tunelu. Pokud by se našel někdo s řešením pro garenu- nebránil bych se.

Takový GameRanger je pěkný a pro naše účely dostačující, ale je zde potřeba veřejná IP.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.