Zdravím,
od poslední velké aktualizace Ubuntu mi začal náhodně padat systém. Na monitoru se mi vypíše kód (přiložen dole) a jediná možná cesta je natvrdo vypnout počítač. Zkoušel jsem instalovat Fedoru, nyní mám Kubuntu, padá však stále. Z kódu nedovedu nic kloudného přečíst, co jsem zkoušel googlit, taky jsem nenašel nic smysluplného. Poté co jednou spadne, většinou spadně ještě 5x - 8x, než se "ustaví" a běží bez potíží, tedy bez pádu. Padá naprosot náhodně, někdy spadne již při načítání systému, jindy při přihlašování k účtu, jindy zase při načtení všech programů, po pár minutách provozu. Většinou ale padá poměrně brzy po spuštění počítače, řádově do prvních 15ti minut. Ty pokud přežije bez pádu, je skoro jisté, že už nespadne.
Vzhledem k tomu, že se mi to děje na více verzích, bych to tipoval na nějaký HW problém, při instalacích nikdy potíže nebyly a nějaké nevyhovující požadavky myslím taky nemám.
Děkuji předem všem za názory a pomoc.
P.S. Nevím moc v čem je tedy problém, tak jsem nevěděl, kam by bylo nejlepší to zařadit. Omlouvám se tedy předem za případné nevhodné zařazení.
[příloha smazaná administrátorem]