Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Blbne přehrávání filmů  (Přečteno 1384 krát)

Brother

• Návštěvník
Blbne přehrávání filmů
« kdy: 11 Září 2013, 14:16:52 »
Zdravím bohužel nemám dost času abych projel celý forum a zjistil jestli se to tu už neřešilo proto sem dávám tohle téma.Mám Sony Vaio TZ a problém je v tom že jakmile spustím nějaké video tak se někdy sekne obraz a jede jenom zvuk po vypnutí vydea a novým zapnutí už ukáže jenom černej obraz a jediný co jede je zvuk.Aby to zase normálně přehrávalo musím se odhlásit a znovu přihlásit a pak už se obraz zase zobrazí.Používám přehrávače SMPlayer,VLC,Gnome a ve všech my to dělá to samý takže v přehrávačích asi problém nebude a já netuším kde.Dřív sem měl Sony Vaio CS a nainstalovaný ubuntu 12.10 a neměl sem problém dokud sem neaktualizoval na 13.4 to my to začlo dělat to samý jako ted.Budu rád za každou rychlou radu už mě to totiž začíná vytáčet.

jmp

• Host
Re:Blbne přehrávání filmů
« Odpověď #1 kdy: 11 Září 2013, 15:54:24 »
najděte si čas, nebo to vemte do servisu | někomu zaplaťe za vyřešení

jadd

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 11 Září 2013, 15:56:49 »
13.04 mám a zdá se mi zabugovaná, 12.04 prostě byla lepší, nebo je to tím, že jsem živě upgradoval z 12.04.
Podívej se třeba do mých posledních příspěvků, o alespoň základním info, které je potřeba k analýze pro nějaké rady.
Citace
najděte si čas, nebo to vemte do servisu | někomu zaplaťe za vyřešení
nemyslím, že to tak myslel (a nebo opačně). Spíše neví co má hledat ani já bych nevěděl. Proto existují logy..
« Poslední změna: 11 Září 2013, 18:53:34 od jadd »

Brother

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 11 Září 2013, 16:56:27 »
díky kouknu na to

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.