Dobrý večer.
Jelikož nám nějaká "dobrá duše" ukradla plakát na dveřích kolejního pokoje, rozhodl jsem se pro výrobu trvanlivější výzdoby. Konkrétně jsem si vybral obrázek, z něhož hodlám vyrobit papírovou šablohu a pomocí černé sprejovky či barvy a štětce jí zvěčnit na již dříve zmiňované dveře. Orázek jsem upravil na požadovanou velikost a pomocí programu
PosteRazor (verze 1.5.1 instalovaný z Centra Software pro Ubuntu) uložil do pdf souboru rozdělený do tří stránek.
Zmíněné PDFko se mi na PC normálně zobrazuje, problém však nastává při tisku na zařízení
RoboCopy http://robocopy.cz/index.php/cz/2012-06-08-18-50-48. Zařízení vytrvale hlásí, že je soubor poškozený a nebo zaheslovaný.
Zdá se mi, že by mohl být problém s velikostí okrajů. V programu PosteRazor sice mohu nastavovat různé velikosti okrajů, nicméně se mi zdá, že navzdory různým hodnotám jsou jednotlivé dílce vždy zobrazovány od okraje papíru k okraji papíru - tedy jako by byl okraj nastaven na hodnoty 0.
Napadá někoho kde by mohl být zakopaný pes?
V příloze najdete zmiňovaný výstup v PDFku (všechny okraje byly nastaveny na hodnotu 1,5 cm, přesah pak na 1 cm) i obrázek ve formátu gif
Budu vděčný i za jiný fungující postup.
[příloha smazaná administrátorem]