Tak se tady bohužel musím ozvat ještě jednou. Co se týče instalace aktualizací jader po přechodu na 12.04.3 tak vše vypadá OK, ale bohužel mi na notebooku přestalo fungovat uspání do paměti. Namísto toho dojde jen k zamčení obrazovky. Zdá se, že je to vyloženě problém nového jádra 3.8, protože když jsem zkusil nabootovat jednu z verzí jádra 3.2, které mi na noťasu zůstaly, tak uspání zase normálně fungovalo. Nevím tedy jestli úplně perfektně, v notebooku ještě něco jemně téměř neslyšně pískalo (pokud jsem si to nevsugeroval), ale když jsem ho za cca. den probudil, tak jsem z údajů manažera baterie spočítal průměrný odběr při uspání menší než 0,23W. To mi přijde pro praktické použití celkem OK, ale to už trochu odbočuji. Našel jsem na internetu nějaké návody k této problematice (myslím, že to bylo na askubuntu.com, ale zatím jsem si nenašel čas k vyzkoušení. Možná počkám na 12.04.4 jestli to zase nespraví.
Takže poučení pro další majitele tohoto notebooku - s přechodem na Ubuntu 12.04.3 opatrně, pokud využíváte uspání do paměti tak radši ne.