Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Totem nepřehrává, Rhytmbox nehraje  (Přečteno 1720 krát)

roman.swe

• Aktivní člen
  • *
Totem nepřehrává, Rhytmbox nehraje
« kdy: 31 Října 2013, 22:32:05 »
Ahojte všichni, asi před týdnem jsem se rozhodl pro čistou instalaci Ubuntu Gnome 13.10 + Gnome 3.10 PPA's. Při instalaci jsem zaškrtl nesvobodné ovládače, mp3, atd..., avšak i po doinstalování ubuntu-restricted-extras, a dalších gstreamer balíčků nemohu rozběhnout ani zvuk v rhytmboxu, ani video v Totemu. V Totemu se mi akorát po odškrtnutí chybové hlášky pustí DVD Video, ale bez zvuku, pač podpora AC3 chybí. Matrošku, mp3, FLAC, ani AVIčka nepřehraje. Googlil jsem fest, ale všechny potřebné balíky již mám. Přednostně používám na přehrávání videa mplayer2 (vše ok) a hudby Clementine (zatím jsem neinstaloval), ale chtěl jsme chvíli setrvat s default apkama pro toto prostředí. Předem díky, kdyby někoho něco napadlo. Roman
Lenovo R500 / Debian Jessie (testing) + Gnome 3.14.0

patapon

• Aktivní člen
  • *
Re:Totem nepřehrává, Rhytmbox nehraje
« Odpověď #1 kdy: 01 Listopadu 2013, 15:25:46 »
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get update
mate notbook,alebo stolovy pc?
Ubuntu 18.04-64 Bit
Snivam otom,ze Linux bude mat plne podporavatelny Hardware,tak jako je tomu u Windowsu.

patapon

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 01 Listopadu 2013, 15:28:53 »
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get update
mate notbook,alebo stolovy pc?
popripadne otvorte centrum softwaru,a tam napiste kodeky,a nainstalujte vsetky,ktore vam ukaze. (nieje ich moc.).
Ubuntu 18.04-64 Bit
Snivam otom,ze Linux bude mat plne podporavatelny Hardware,tak jako je tomu u Windowsu.

roman.swe

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 03 Listopadu 2013, 19:31:21 »
Trošku povytáhnu, pač jsem to stále nevyřešil. Mám laptop dle popisu dole (o to ale v tomto případě nejde), aktualizace samozřejmě aktivní a jak píšu co se gstreamer týče tak mám všechno + ty ubuntu-restricted-extras.
Lenovo R500 / Debian Jessie (testing) + Gnome 3.14.0

bekheir

« Odpověď #4 kdy: 05 Listopadu 2013, 18:48:50 »
rhythmbox je taky svojsky.. niekedy pomoze odinstalovanie (s uz nainstalovanymi kodekmi) a znovuinstalacia

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.