Ahojte ludia... Ja mam rovnaky problem - mal som nainstalovane Ubuntu aj s KDE aj s GNOME, mal som v nom uz skoro vsetko, a dost som sa s nim vypiplal...smial sa mi kamos, ze pocul o typkovi ktoreho koli linuxu vyhodili z prace a nechala ho caja, lebo vsetok svoj cas venoval doladovaniu linuxu...nuz ale podstata je v tom, ze som potreboval kompletne preinstalovat windows ikspecko, a to chce tiez aj format C: nuz a vtedy sa mi asi sformatovala aj boot tabulka, kde bol zavedeny boot loader (MBR)...teraz sa vlastne do linuxu inak neviem dostat ako cez total commander pomocou pluginu na prezeranie linuxackeho file systemu...ale potreboval by som o5 spojazdnit linux, ale na preinstalaciu a vsetko ladenie a instalovanie balickov odznova ani nepomysliet!!! chcel som editovat boot.ini vo widlach, ale dospel som k tomu, ze to nebude take easy ako editovat grub (a aj s tym som mal mierne problemy)...toto s live cd som este neskusal, ale co najskor to skusim, idem este checknut ten link co bol vyssie... ak by sa mi podarilo akosi spustit cosi linuxove, tak skusim ten prikaz, snad ho nezabudnem...idem si ho radsej opisat...tak zatial mnoho zdaru...