Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak spustit program po startu na příslušné ploše (Ubuntu 13.04)  (Přečteno 1545 krát)

Shang

• Návštěvník
Zdravím,

V Ubuntu 12.04 není problém spustit program po startu ale jak to udělat aby se program spustil na příslušné ploše?

Často rebootuji mezi os Windows a Ubuntu, v Ubuntu používám při práci na projektech několik ploch protože ve Windowsech nemám šanci se v tom co dělám zorientovat ale občas tam musím skočit a něco doladit. A potřeboval bych aby se mi po najetí Ubuntu rozjely programy na příslušných plochách, neboť jejich opakované zapínání a rozmisťování je o zdlouhavé.

Stačí mi nastínění způsobu, děkuji.

Shang
« Poslední změna: 16 Prosince 2013, 19:43:24 od Shang »

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Shang

• Návštěvník
Re:Jak spustit program po startu na příslušné ploše (Ubuntu 12.04)
« Odpověď #2 kdy: 16 Prosince 2013, 19:43:04 »
Tak ta poslední volba funguje jen k tomu že když program spustím ručně, spustí se na příslušné ploše, což je pro začátek super.

Ale netušším jak ty programy spouštět automaticky, snad je vložit do tabulky výše? V příloze je obrázek (spodní volba definuje na které ploše se má program otevřít), ale nespouští se automaticky, zkouším to různě a netuším co s tím. Mohl by jste se na něj prosím někdo jen okem kouknout a přeložit z AJ do češtiny kam ještě programy zadat aby se spouštěly automaticky po startu systému?

Díky!

[příloha smazaná administrátorem]
« Poslední změna: 17 Prosince 2013, 06:24:43 od Shang »

Rover623

Re:Jak spustit program po startu na příslušné ploše (Ubuntu 13.04)
« Odpověď #3 kdy: 17 Prosince 2013, 17:26:14 »
Ty co chceš startovat automaticky nacpeš do "Aplikace po spuštění"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.