Já nevim....., vcelku mě štve navážení linuxáků do win. Viděl někdo z vás instalátor linuxu v době kdy vyšly XP?
Navíc mi nepřijde instalace winXP složitá.
Windows jsem nikdy neinstaloval ale kdyz jsem narazil na ten clanek tak jsem se zdesil.
To ale nemela byt narazka na to jak je slozita instalace Windows XP ale jak je jednoducha instalace Ubuntu.
Vetsina lidi se kterými jsem se o tom bavil mi totiz tvrdi opak.
Urcite nekterym z nich poslu odkaz na ty dve stranky.
Windows nemam rad (kvuli tomu jsem pred necelymi tremi tydny presel na Linux) a pochybuji o tom ze je ma rad nekdo kdo pouziva Linux kdyz na ne nadavaji i lide kteri je pouzivaji ale akceptuji je.
Proti uzivatelum s Windows nic nemam.
Jeste nedavno jsem mezi ne patril, stezoval si a bal se zkusit Linux ale po tom co mi Windows zacaly delat na pocitaci posledni dobou jsem si rekl ze zkusim Linux a po dnu s Kubuntu jsem proste vedel ze uz se k Windows vratit nechci i kdyz jsem se v tom systemu vubec neorientoval a byl jsem ponekud zmaten.
Rozhodne nemam potrebu se do kohokoliv/cehokoliv navazet, vnucovat lidem v mem okoli Linux a nemam rad fanaticke zastance Linuxu ani Windows.
Kdyz nebudu nucen pracovat ve Windows tak budu stastny.
to Vojtin: Nechtel jsem tu rozpoutat flame Windows vs. Linux.
Jen jsem ponekud s nadsazkou a humorem me vlastnim chtel poukazat na to jak je jednoducha instalace Ubuntu oproti Windows XP.
Rekl bych ze nejaci lide to tu berou moc vazne a na muj vkus se tu docela hodne vyka.
Na foru ktere moderuji je prijemnejsi uvolnenejsi atmosfera.