Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: jak na winff?  (Přečteno 1873 krát)

libor007

• Stálý člen
  • **
jak na winff?
« kdy: 28 Ledna 2014, 19:32:54 »
Ahojte, tak jsem opět zkoušel převod v winff. Profily pro android i mpeg4 video. Výskedek vždy silně trhané video s 13fps. Zdroj byl flv soubor z youtube. Zkouším opakovaně jednou za čas winff několik let a nikdy jsem se nedobral kloudného výsledku. Jak v něm převádíte vy? Ten samý soubor třeba handbrake převede korektně, ale já potřebuju převod více souborů hromadně. Objevil jsem suprový qwinff, ale ten nepodporuje profily a klikací možnosti jsou celkem omezené. Nicméně po ručním nastavení je převod vpořádku. Uvítám radu, jak dobře nastavit winff, nebo tip na aplikaci pro hromadný převod-ideálně qt. Vše mám v qt a kvůli encoderu nechci tahat zbytečně půlku gnome.
Kubuntu 20.04

Dano V

• Stálý člen
  • **
Re:jak na winff?
« Odpověď #1 kdy: 29 Ledna 2014, 21:15:10 »
Avidemux qt? Tu budú tie klikacie možnosti tiež trošku oklieštené, ale jeden skript a je to.  :)
This tutorial shows how one can process multiple video files with same settings.
« Poslední změna: 29 Ledna 2014, 21:17:53 od Dano V »
U12.04 do 04.2017  K3.2.0-60
...Ne vždycky spolu budeme souhlasit, ale to není důvod k neslušnému chování. Každý se občas může cítit zklamaný, ale je vždy potřeba se chovat tak, aby se zklamání neproměnilo v osobní útok. Je nutné si uvědomit, že v komunitě, kde panuje napětí a stres, se toho moc neudělá... ;)
http://www.ubuntu.cz/komunita/pravidla

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 30 Ledna 2014, 16:27:17 »
Dano: juknu na to. Ikdyž něco je tuším i pro handbrake, což by možná bylo lepší. 
Kubuntu 20.04

Rover623

« Odpověď #3 kdy: 30 Ledna 2014, 16:49:47 »
Já na tohle používán Format Junkie, nemělo by to mít žádné závislosti na GTK, má se integrovat s použitým prostředím, ale zaručit to nemohu

Dano V

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 31 Ledna 2014, 10:43:20 »
 Včera som to bližšie testoval.
(avidemux - js_scripting_ecmascript_only_batch_processing)
 Celkom šikovné to je, akurát do toho skriptu treba zadať ešte filter, ak chceš video zmenšovať, napr.
Kód: (pod riadok //the job file you save will have a section detailing the filters. copy it) [Vybrat]
app.video.addFilter("mpresize","w=720","h=400","algo=0"); a zmeniť riadok var sep = "\\"
Kód: (//this is the directory separator char for WINDOWS! for *nix, it should be: sep = "/";) [Vybrat]
var sep = "//"; Je to priamo v skripte, no ale v dnešnej dobe aby človek ešte aj čítal! :D Samozrejme po troch pokusoch som sa do toho musel pozrieť prečo to načíta vstupnú zložku a výstup tiež, no pracovať to nechce  (riadok s //) ::)
 Podľa návodu to celkom slušne zvládne aj človek čo nevie písať skripty, ani inak programovať.(čiže ja) ;) Akurát treba pozorne čítať  ???
U12.04 do 04.2017  K3.2.0-60
...Ne vždycky spolu budeme souhlasit, ale to není důvod k neslušnému chování. Každý se občas může cítit zklamaný, ale je vždy potřeba se chovat tak, aby se zklamání neproměnilo v osobní útok. Je nutné si uvědomit, že v komunitě, kde panuje napětí a stres, se toho moc neudělá... ;)
http://www.ubuntu.cz/komunita/pravidla

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 04 Února 2014, 08:02:15 »
Ještě sem se k tomu nedostal. Jednodušší mi ale přijde handbrake cli, kde se zadá jen název presetu pro nastavení všech voleb. Stačí pár presetů a mám vše od mobilu až po settopbox pokryté.
Kubuntu 20.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.