Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kdy bude opraven problém s přepínáním uřivatelů?  (Přečteno 1592 krát)

MaSo_CZ

• Návštěvník
Kdy bude opraven problém s přepínáním uřivatelů?
« kdy: 17 Února 2014, 10:20:58 »
Zdravím!
Po aktualizaci z 13.04 (čistá instalace) na 13.10 se objevuje problém s přihlášením do druhého účtu. Svůj účet si zamknu a stává se, že se nelze přihlásit na druhý účet a ani, když se zpět naloguji a vyberu druhý účet z horní nabídky.
A nemluvě, že průměrně každý 2. den spadne Xorg, unity-webapps-cosik, unity. Tohle se v 13.04 nedělo, kde udělali soudruzi chybu???
Nechci slyšet, musíš zkusit to, či ono. Prostě je někde chyba a zajímá mně, kdy to bude opraveno! Pokaždé odesílám bugreport ze systému (apport, či tak něco?) A bych psal někde vývojářům, tak to fakt ne, moje english není na takové úrovní...
A nemluvě o dalších trablech s 13.10, jako je šílené žraní RAMky...
desktop: AMD FX-8120 & CRUCIAL 8GB (kit 2x 4GB) Ballistix Tactical 1866MHz @ ASUS M5A88-V EVO: Ubuntu 12.04/64b
server:    AMD Duron@1400MHz: Debian v6

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
Re:Kdy bude opraven problém s přepínáním uřivatelů?
« Odpověď #1 kdy: 17 Února 2014, 10:42:53 »
Nechci slyšet, musíš zkusit to, či ono. Prostě je někde chyba a zajímá mně, kdy to bude opraveno!

Odinstaluj a znovu nainstaluj ovladače grafické karty.
Kdy to bude opraveno ti bohužel neřeknu, zapoměl jsem si věšteckou kouli v druhých kalhotách.
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

MaSo_CZ

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 17 Února 2014, 11:25:20 »
Nechci slyšet, musíš zkusit to, či ono. Prostě je někde chyba a zajímá mně, kdy to bude opraveno!

-Jak přesně to mám udělat? Myslím, že mám NVidii (NB)

Kdy to bude opraveno ti bohužel neřeknu, zapoměl jsem si věšteckou kouli v druhých kalhotách.

-Jakožto ubuntu.cz mám za to, že máte nějaké bližší info kolem Ubuntu a jejich trablů ;-)
desktop: AMD FX-8120 & CRUCIAL 8GB (kit 2x 4GB) Ballistix Tactical 1866MHz @ ASUS M5A88-V EVO: Ubuntu 12.04/64b

MaSo_CZ

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 17 Února 2014, 11:36:29 »

Tak jsem to udělal přes aptitude; všechny nainstalované  .*nvidia.* jsem dal přeinstalovat přes Shift-L, snad to bude stačit...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.