Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu One  (Přečteno 1248 krát)

Pavel Frank

• Návštěvník
Ubuntu One
« kdy: 23 Února 2014, 14:44:29 »
Poradí někdo, Ubuntu One se mi nesynchronizuje v notebooku i přesto že synchronizaci spustím ručně program se chvíli snaží synchronizovat ale nakonec stejně ohlásí "Synchronizace souborů vypnuta." Ze smartphonu se tam v poho připojím.... Synchronizace přestala fungovat právě když jsem si v Cloudu smazal nějaké dokumenty a použil jsem na to smartphone..   Dík

lajka27

• Aktivní člen
  • *
    • linux mint czech
Re:Ubuntu One
« Odpověď #1 kdy: 23 Února 2014, 14:50:46 »
asi výpadek taky mi to momentálně hlásí :(
první pes ve vesmíru
sestava:  intel core i5  gigabyte amd R9-270  8 GB ram
ubuntu 16.04 ssd samsung 120MB  baracuda 1TB

Dovi

• Host
« Odpověď #2 kdy: 24 Února 2014, 10:23:57 »
Můžu potvrdit že 23.2. mě synchronizace také nefungovala, takže asi výpadek. Přesněji z  iphonu se fotky bez problému stáhly na server UbuntuOne, ale ze serveru do notebooku nedorazili. Dnes už je všechno v pořádku.
« Poslední změna: 24 Února 2014, 15:17:16 od Dovi »

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

h.giuseppe

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 24 Února 2014, 17:27:43 »
Když už je tu téma toho ubuntu-one jen bych se chtěl zeptat jestli jde stáhnout všechny soubory na ráz přes webové rozhraní aniž bych musel instalovat ubuntu-one? Po jednom to jde, ale to bych tu byl ještě pozítří. Děkuji za rady.
Debian Stretch 64bit - Gmone; Intel HD Graphics 620 (Kabylake GT2); Inntel core I5 7200U @ 2.5GHz; 8GB RAM......

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.