Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Asociace v Krusaderu  (Přečteno 918 krát)

Jurajus

• Návštěvník
Asociace v Krusaderu
« kdy: 02 Března 2014, 15:44:26 »
Ahoj, mam Lubuntu 12.04 a file komandera Krusader Version 2.4.0-beta1 "Migration".

pro asociaci jsem použil následující postup: right-click menu on the file > Open with > Other > Remember application association for this type of file

Např: Video se v Gnome mPlayeru sice spustilo, ale jen jednou. Asociace se nezapamatovala i když jsem zaškrtl "pamatovat". To samé jsem zkusil s VLC, tam se ale ani nespustilo :( A VLC mě trápí více.

Nemůže to být tím že při "apt-get install krusader" se mi nainstalovala unstable verze a ta to prostě neumí?
« Poslední změna: 02 Března 2014, 15:46:15 od Jurajus »

martyj

• Závislák
  • Don't buy a new PC, download a better one !
Re:Asociace v Krusaderu
« Odpověď #1 kdy: 02 Března 2014, 15:59:00 »
Ahoj, mam Lubuntu 12.04 a file komandera Krusader Version 2.4.0-beta1 "Migration".

pro asociaci jsem použil následující postup: right-click menu on the file > Open with > Other > Remember application association for this type of file

Např: Video se v Gnome mPlayeru sice spustilo, ale jen jednou. Asociace se nezapamatovala i když jsem zaškrtl "pamatovat". To samé jsem zkusil s VLC, tam se ale ani nespustilo :( A VLC mě trápí více.

Nemůže to být tím že při "apt-get install krusader" se mi nainstalovala unstable verze a ta to prostě neumí?

Člověče mám stejnou verzi a funguje mi to. Takže tohle bych vyloučil.
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

Jurajus

• Návštěvník
Re:Asociace v Krusaderu
« Odpověď #2 kdy: 03 Března 2014, 22:28:41 »
Tak dneska mi ty asociace šlapou jak maji, asi pomohl restart systemu ...  :o

To VLC nefunguje protoze ho poustim jako root a to se mu nelibi, ale tj jina kapitola, navic sem si to nejak rozkopal, takze new topic  :-\

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.