Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zapnutí Laptop mode  (Přečteno 1312 krát)

oldazatloukal

• Host
Zapnutí Laptop mode
« kdy: 24 Března 2014, 21:37:46 »
Ahoj, potřeboval bych poradit se spuštěním Laptop módu. Mám nainstalovaný Laptop mode jenže nefunguje. Jak ho zprovoznit? Četl jsem už o nějakém dopsání kódu ale to mi taky nefunguje. Jak dál? Díky

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re:Zapnutí Laptop mode
« Odpověď #1 kdy: 25 Března 2014, 09:33:09 »
Hmm a nechceš nám raději prozradit co si od toho slibuješ?

Pokud jen tak laboruješ tak začni na offiko stránkách studovat co a jak se používá, ale je to spíš pro hodně pokročilé uživatele.
http://www.samwel.tk/laptop_mode/faq
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

oldazatloukal

• Host
« Odpověď #2 kdy: 25 Března 2014, 18:44:55 »
Aha, omlouvám se. Jde mi o výdrž baterie. Na notebooku se spuštěným windowsem mi baterie vydrží průměrně 6 hodin a na Ubuntu mi baterie vydrží průměrně 1 a půl hodiny. Podotýkám, že na tom stejném notebooku. Poradíte mi tedy co s tím?

geofre

« Odpověď #3 kdy: 25 Března 2014, 21:42:23 »
Aha, omlouvám se. Jde mi o výdrž baterie. Na notebooku se spuštěným windowsem mi baterie vydrží průměrně 6 hodin a na Ubuntu mi baterie vydrží průměrně 1 a půl hodiny. Podotýkám, že na tom stejném notebooku. Poradíte mi tedy co s tím?
Takový rozdíl mi přijde hodně divný...jaký je ovladač GK?? já mám na Ubuntu úplně stejnou výdrž jako na Win (cca 4 - 4,5hod)...
Ubuntu Mate 14.04 LTS / W7 64-bit

oldazatloukal

• Host
« Odpověď #4 kdy: 30 Března 2014, 14:36:03 »
Bylo to nesprávným ovladačem GK. Teď je výdrž baterie na Ubuntu cca 5h. Díky

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.