Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Podsvícení displeje  (Přečteno 1245 krát)

BzabA

• Návštěvník
Podsvícení displeje
« kdy: 29 Března 2014, 18:05:53 »
V Ubuntu 12.04 mi blbne podsvícení displaje. Jedná se o notebook HP compaq 6735b. V případě, že mam zapojené napájení, tak mam podsvícení na velmi nízké úrovni. V případě chodu na baterii naopak na vysoké. Nikde mi intentzita podsvícení nejde nastavit - Fn + F10 nefunguje, v nastavení jasu jsou jen nějaké blbosti, ale není tam žádný posuvník pro štelování jasu (tohle mi přijde hodně zvláštní)

Nemáte někdo začátečnickou radu (nevěřím, že to není nějaká prkotina).

Děkuji

Dano V

• Stálý člen
  • **
U12.04 do 04.2017  K3.2.0-60
...Ne vždycky spolu budeme souhlasit, ale to není důvod k neslušnému chování. Každý se občas může cítit zklamaný, ale je vždy potřeba se chovat tak, aby se zklamání neproměnilo v osobní útok. Je nutné si uvědomit, že v komunitě, kde panuje napětí a stres, se toho moc neudělá... ;)
http://www.ubuntu.cz/komunita/pravidla

BzabA

• Návštěvník
Re:Podsvícení displeje
« Odpověď #2 kdy: 29 Března 2014, 20:04:15 »
Z prvního návodu:
Nastavení jasu a zamykání - úplně mi chybí nadpis "Brightness" posuvník a "Dim ...". Vidím až ty další položky.

Doinstaloval jsem tedy indicator-brightness a ten mi naopak hlásí "No backlights were found on your system".

Koukám, že upgrade ubuntu tedy stále nefunguje a budu to muset nainstalovat na čisto...

Dano V

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 29 Března 2014, 21:46:30 »
A čo ten grub?
U12.04 do 04.2017  K3.2.0-60
...Ne vždycky spolu budeme souhlasit, ale to není důvod k neslušnému chování. Každý se občas může cítit zklamaný, ale je vždy potřeba se chovat tak, aby se zklamání neproměnilo v osobní útok. Je nutné si uvědomit, že v komunitě, kde panuje napětí a stres, se toho moc neudělá... ;)
http://www.ubuntu.cz/komunita/pravidla

BzabA

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 29 Března 2014, 22:41:02 »
Taky bez úspěchu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.