Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: čeština EPG v Me-Tv [vyřešeno]  (Přečteno 1932 krát)

geofre

čeština EPG v Me-Tv [vyřešeno]
« kdy: 11 Dubna 2014, 16:36:32 »
Zdravím všechny,
chtěl bych poprosit o radu ohledně Me-Tv... Nedaří se mi nastavit správné zobrazování češtiny v EPG ačkoliv jsem udělal snad už všechno, co mě napadlo...
Promazal jsem databázi podle wiki, zkusil nastavit kódování přímo v programu a nic... Přikládám screen, kde jde vidět, že popisky samotného programu (např "Neznámý program") se zobrazují správně, ale přímo popisky v EPG jsou chybné... Je to sice jen kosmetická vada, ale rozčiluje mě to :-D

Předem díky za pomoc :-)

[příloha smazaná administrátorem]
« Poslední změna: 11 Dubna 2014, 21:17:09 od geofre »
Ubuntu Mate 14.04 LTS / W7 64-bit

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
Re:čeština EPG v Me-Tv
« Odpověď #1 kdy: 11 Dubna 2014, 18:56:20 »
Pokud jsi nastavil kódovou stránku pro EPG na iso6937 a stále ti to píše kraviny, tak asi zahodit Me-Tv. Mně sice EPG zobrazuje správně, ale stejně jsem si radši do systému natahal půl KDE s Kaffeine, protože Me-Tv je všechno, jen ne stabilní aplikace a nezměnilo se na tom nic za posledních sedm let, co to sleduju.

geofre

« Odpověď #2 kdy: 11 Dubna 2014, 19:18:45 »
Pokud jsi nastavil kódovou stránku pro EPG na iso6937 a stále ti to píše kraviny, tak asi zahodit Me-Tv. Mně sice EPG zobrazuje správně, ale stejně jsem si radši do systému natahal půl KDE s Kaffeine, protože Me-Tv je všechno, jen ne stabilní aplikace a nezměnilo se na tom nic za posledních sedm let, co to sleduju.
Ano přesně tak, vymazal jsem obsahy tabulek a nastavil iso6937... Tak se vrhnu na zkoušení jiných, díky.

geofre

« Odpověď #3 kdy: 11 Dubna 2014, 20:15:01 »
A mohu ještě poprosit o radu ohledně nastavení kaffeine?? Opět jsem se řídil wiki, ale když chci spustit vyhledávání kanálů, tak mi to napíše jen "Nenalezeno vhodné zařízení.". Vím, že to už nepatří úplně do tohoto tématu, ale nechci zakládat nové vlákno...

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Odpověď #4 kdy: 11 Dubna 2014, 20:27:00 »
No a nevisí ti tam na tom zařízení stále Me-Tv? Zavřením okna ho neukončíš, zmetka ;)

geofre

« Odpověď #5 kdy: 11 Dubna 2014, 21:16:41 »
No a nevisí ti tam na tom zařízení stále Me-Tv? Zavřením okna ho neukončíš, zmetka ;)

:-[ Jasně že jo  :-X
Díky moc :-) K+

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.