...a chci to dát jako čisté Kubuntu prostě
sudo apt-get autoremove --purge unity unity-common unity-services unity-lens-\* unity-scope-\* unity-webapps-\* gnome-control-center-unity hud libunity-core-6\* libunity-misc4 libunity-webapps\* appmenu-gtk appmenu-gtk3 appmenu-qt\* overlay-scrollbar\* activity-log-manager-control-center firefox-globalmenu thunderbird-globalmenu libufe-xidgetter0 xul-ext-unity xul-ext-webaccounts webaccounts-extension-common xul-ext-websites-integration gnome-control-center gnome-session
sudo apt-get autoremove --purge compiz compiz-gnome compiz-plugins-default libcompizconfig0
zeitgeist-daemon --quitsudo apt-get autoremove --purge activity-log-manager-common python-zeitgeist rhythmbox-plugin-zeitgeist zeitgeist zeitgeist-core zeitgeist-datahub
~/.local/share/unity-webapps~/.compiz~/.config/compiz-1~/.config/nautilus~/.local/share/nautilus~/.local/share/zeitgeist
Viz editace příspěvku od Odra.
Pro jinou verzi, jiné závyslosti atd. edit PAvel Hrnčíř.
zeptám se jinak přihlašovací obrazovka je ta "unitácká" a já chci tu "kdečkovou"
Citace: Filajs01 06 Května 2014, 14:07:16zeptám se jinak přihlašovací obrazovka je ta "unitácká" a já chci tu "kdečkovou"Nezlob se na mě, ale ten popisek tě opravdu vystihuje .."Nejsem blbej, jen línej"Co takhle zkusit google Hned první odkaz - http://www.webupd8.org/2011/07/how-to-switch-between-gdm-lightdm-or.html