Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Linux s tváří windows 7  (Přečteno 1682 krát)

cvp

• Aktivní člen
  • *
Linux s tváří windows 7
« kdy: 10 Května 2014, 13:15:02 »
Máme 5 let starý notebook a rád bych na něj umístil Linux (ubuntu, lubuntu....), který bude vypadat stejně jako windows 7, tj. nabídka start, plocha, apod.
Na LIVE CD 14.10. ubuntu jsem ale nerozjel wifi. Mám tam broadcom (Acer Aspire 3690), tak že si s tím ani nevím rady.

Na jednom blogu jsem objevil remake WIN7, ale na tom stále uživatel pracuje, tak že ISO není k dispozici. Existuje ještě něco podobného?

martyj

• Závislák
  • Don't buy a new PC, download a better one !
Re:Linux s tváří windows 7
« Odpověď #1 kdy: 10 Května 2014, 13:21:42 »
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

janek-m

• Host
« Odpověď #2 kdy: 10 Května 2014, 13:24:00 »
Takéto prerábky sa mne osobne nepáčia a neviem ani, k čomu je to dobré. Ak by som mohol odporučiť, tak si nainštalujte Zorin OS. Vychádza z Ubuntu a jeho vzhľad pripomína Win 7 a je to aj rýchly a stabilný systém. Ak ide vyslovene len o tapetu, tak inšpiráciu môžte nájsť napr. TU  ;)

martyj

• Závislák
  • Don't buy a new PC, download a better one !
« Odpověď #3 kdy: 10 Května 2014, 13:36:05 »
Takéto prerábky sa mne osobne nepáčia a neviem ani, k čomu je to dobré. Ak by som mohol odporučiť, tak si nainštalujte Zorin OS. Vychádza z Ubuntu a jeho vzhľad pripomína Win 7 a je to aj rýchly a stabilný systém. Ak ide vyslovene len o tapetu, tak inšpiráciu môžte nájsť napr. TU  ;)

Vždyť je to jenom téma, nic víc. Kdo chce kam...
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

cvp

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 10 Května 2014, 16:43:01 »
Mockrát děkuji za informace.
Vyzkoušel jsem Zorin OS, ale je to všechno na jedno kopyto :) Nejlepší cesta bude použití přímo = linux bez nějaké napodobeniny windows.

Přesto potřebuji poradit.

janek-m

• Host
« Odpověď #5 kdy: 10 Května 2014, 16:57:00 »
Treba si uvedomiť, že Linux nie je Windows, nech by sa urobila akákoľvek tapeta/napodobnina Windows  ;) osobne si myslím, že je lepšie zžiť sa s ovládaním trochu iného prostredia.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.