V README bylo napsano pouze že mám kliknout na tu ikonku, nebo zadat výše zmíněný příkaz.
Už jsem celý problém vyřešil a popíšu jak, kdyby to někomu pomohlo.
Ještě bych dodal, že nejříve jsem běžel na U 12.04, pote aktualizoval na U 13.04. Instalaci jsme spustil z terminálu (v graf. prostředí aktualizačního balíčku se mi nenazobrazovala možnost update systému) a nechtěně jsem terminál vypnul. Znovu jsem ji spustil aktualizaci a poté aktualizovaný systém U 13.04 nefungoval správně. Proto jsem se rozhodl přeinstalovat systém na U 14.10. Jak už jsem psal výše zvolil jsem jiné uživatelské jméno a po přeinstalaci systému na U 14.10 jsem jsem se nemohl k datů původního uživatel dostat.
Vyřešil jsem to tak, že jsem nastartoval live systém z USB a systém U 14.04 celý přeinstaloval. Uživatelské jméno a heslo jsem zvolil z původního systému. Po přeinstalaci jsem se nemohl přihlásit (po zadání hesla se přihlašovací stránka načetla znovu), pomohla mi až kombinace kláves ctrl+alt+F1 a přihlásil jsem se v terminálu. Poté jsem se v shellu dostal do mé složky home a spustil výše uvedený příkaz, zadal heslo a složka s mými daty se připojila!
Prosím moderátora o uzavření, problém je vyřešen.