Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problémy s přehráváním.  (Přečteno 1450 krát)

Skeleton01

• Návštěvník
Problémy s přehráváním.
« kdy: 12 Srpna 2014, 11:18:17 »
Ahoj,
Nedávno jsem měnil v počítači grafiku nejen že jsem nainstaloval asi špatné ovladače tak se mi odmítal pustit systém. Vyřešila to až následná reinstalace systému. Ale od té doby mám problémy s přehráváním video souboru. Někdy se video pustí v pohodě ale bez zvuku a jindy se video sice načte ale nepustí se vubec. Posouváním vidím jen obrázky ale video se nepustí používám standartní přehrávač a Vlc media player aktuální verzi. Nevíte někdo čím by to mohlo být ?? Všechny aktualizace na zvuk a video bych měl mít nainstalované. I kodeky pro přehrávání. Ani mp3 nehraje. ALe jinak na internetu běží vše.  Děkuji všem co poradí. Jsem v linuxu teprve začátečník tak se v tom nechci moc hrabat sám.  ;D Tak ještě změna když restartuji systém a pustím video tak vše funguje ale jakmile pustím další video tak to zase blbe bud se pustí video bez zvuku a nebo se nepustí vubec.  >:(
« Poslední změna: 12 Srpna 2014, 11:24:41 od Skeleton01 »

Skeleton01

• Návštěvník
Re:Problémy s přehráváním.
« Odpověď #1 kdy: 12 Srpna 2014, 11:37:41 »
Tak po pročtení fora. Jsem stáhnul nesvobodné ovladače pro grafiku Geforce GTX 480 a už běží všechno jak má :D
Omlouvám se tudíš za příspěvek. Nevím jak se maže. Nikdy bych si nemyslel že na to mají ovladače takový vlil.  ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.