Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Stále viditelné horní menu - Ubuntu 14.04 [vyřešeno]  (Přečteno 1250 krát)

Qwizz

• Návštěvník
Stále viditelné horní menu - Ubuntu 14.04 [vyřešeno]
« kdy: 11 Září 2014, 09:33:59 »
Zdravím, rád bych se zeptal na takovou maličkost, která není ani tak důležitá, jen ze zájmu. V Ubuntu mám nastevno zobrazení menu v horní liště, jenže klasicky se to menu objeví jen při najetí myši. Nešlo by nějak udělat, aby to menu tam bylo zobrazeno pořád, tzn. i když jsem myší jinde než v horní liště? Neumím to moc popsat, snad jste pochopili, díky za případné rady :)

PS: Tím menu myslím ty položky jako "Zobrazení", "Soubor" atd, ne celý horní panel... :)
« Poslední změna: 11 Září 2014, 14:27:18 od Pavel Hrnčíř »

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Závislák
Re:Stále viditelné horní menu - Ubuntu 14.04
« Odpověď #1 kdy: 11 Září 2014, 11:00:44 »
Rozumím vám dobře, ale mám strach že už to v 14.04 nejde. V 12.04 to ještě šlo třeba viz http://askubuntu.com/questions/25785/can-auto-hide-for-the-application-menu-be-turned-off-in-unity ale to už pro 14.04 neplatí a ani to nezkoušejte.

Osobně mi to tolik nevadí a už jsem si zvykl.
Pokud vám to trochu pomůže tak po stisknutí a držení klávesy ALT (levý) tak se menu zobrazí a můžete myší jet rovnou na požadovanou nabídku.
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Qwizz

• Návštěvník
Re:Stále viditelné horní menu - Ubuntu 14.04
« Odpověď #2 kdy: 11 Září 2014, 11:03:04 »
Děkuji moc za odpověď, mě to nevadí, jen taková zvídavá otázka když jsem projížděl Unity Tweak Tool, ok můžete lock, vyřešeno :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.