Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nautilus v Ubuntu 14.04-obnovení okna  (Přečteno 1292 krát)

martinlada

• Návštěvník
Nautilus v Ubuntu 14.04-obnovení okna
« kdy: 24 Září 2014, 21:15:13 »
Mám problém se správcem souborů v Ubuntu 14.04, většinou funguje normálně, ale někdy se stane, že když kliknu na jeho ikonu, tak se neobnoví původní jeho okno, nýbrž se vytvoří jeho nová instance. Máte někdo podobný problém?

Heretical

• Návštěvník
Re:Nautilus v Ubuntu 14.04-obnovení okna
« Odpověď #1 kdy: 27 Září 2014, 18:35:13 »
Ještě se mi to nestalo. Nová instance se má objevit (nejen u nautila) po stisknutí prostředního tlačítka...

marun

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 27 Září 2014, 18:44:09 »
je to podle toho co máte v tom původním okne otevřené dle mého pozorování je to tak že pokud máte otevřené něco na systémovém disku nebo v domovském adresáři tak se objeví ale jakmile otevřede nějaký jiný (třeba win oddíl nebo flashku) tak se otevře nové okno, pokud se chcete do toho okna vrátit najeďte da okno myší a otočte kolečkem myši

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Odpověď #3 kdy: 27 Září 2014, 19:31:02 »
Otočení kolečka myši to sice obejde, ale jinak je to bug, který se zas táhne léta (https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/nautilus/+bug/1170647). Vypadá to, že to způsobí jakékoliv jediné okno Nautila, které zobrazuje obsah fs připojeného přes gvfs, resp. není v fstab. Tedy jakýkoliv externí fs a také třeba koš. A kde jsem si to ověřoval? V Ubuntu 14.10!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.