Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: Sacred Diablo Lod  (Přečteno 2813 krát)

zorrojce

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Sacred Diablo Lod
« kdy: 24 Říjen 2014, 22:47:42 »
Dobrý den mám 64bit CPU a chci si na něj nainstalovat linuxe nechci už dál podporovat vokna akorát mám problém chci na tom rozběhat diablo2 LoD a sacred underworld poradíte mi někdo prosím. móóóóc děkuji

martyj

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2276
  • Karma: +165/-22
  • Don't buy a new PC, download a better one !
    • Zobrazit profil
Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #1 kdy: 24 Říjen 2014, 22:51:27 »
Má to hodnocení jako "Gold" viz. https://appdb.winehq.org/appview.php?iVersionId=315
čili, neměl by být problém. Stačí nainstalovat pomocí PlayonLinux. https://www.playonlinux.com/en/
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

zorrojce

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #2 kdy: 24 Říjen 2014, 23:03:30 »
Má to hodnocení jako "Gold" viz. https://appdb.winehq.org/appview.php?iVersionId=315
čili, neměl by být problém. Stačí nainstalovat pomocí PlayonLinux. https://www.playonlinux.com/en/
 tam mi to právě hází chybu a spadne instalace.... což mě *censored* protože xpčka už nejsou podporovaný a ty další potom krámy nestojí za nic

martyj

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2276
  • Karma: +165/-22
  • Don't buy a new PC, download a better one !
    • Zobrazit profil
Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #3 kdy: 24 Říjen 2014, 23:05:33 »
Jakou chybu, co to píše ? Dost podstatná informace...
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

zorrojce

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #4 kdy: 24 Říjen 2014, 23:09:54 »
mam prosbu napiš mi na mail mrazfilip@seznam.cz a já ho znova nainstaluju printnu a pošlu.... a co mě na linuxech dostává že tam ty ovladače nemusím instalovat jako tady .... v xp...
« Poslední změna: 24 Říjen 2014, 23:15:03 od zorrojce »

martyj

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2276
  • Karma: +165/-22
  • Don't buy a new PC, download a better one !
    • Zobrazit profil
Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #5 kdy: 24 Říjen 2014, 23:14:19 »
mam prosbu napiš mi na mail mrazfilip@seznam.cz a já ho znova nainstaluju printnu a pošlu....

To je to tak tajné, že to nemůžeš postnout sem ?  ???
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

zorrojce

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #6 kdy: 24 Říjen 2014, 23:16:00 »
mam prosbu napiš mi na mail mrazfilip@seznam.cz a já ho znova nainstaluju printnu a pošlu....

To je to tak tajné, že to nemůžeš postnout sem ?  ???
není jenže linuxe mám na druhém disku kterej mam vyndanej a teď bych probudil všechny v bytě což myslím že by mi poděkovali

Phoenix

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 205
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #7 kdy: 25 Říjen 2014, 08:05:32 »
Nedavno jsem taky instaloval LOD a ten config z Playonlinux mi take nesel a ani jsem nezjistoval proc. Proste jsem ho nepouzil. Zvolil jsem "Instalovat program, ktery neni v seznamu aplikaci" a pouzil nejnovejsi Wine a vse bylo v poradku.

Má to hodnocení jako "Gold" viz. https://appdb.winehq.org/appview.php?iVersionId=315
čili, neměl by být problém. Stačí nainstalovat pomocí PlayonLinux. https://www.playonlinux.com/en/
 tam mi to právě hází chybu a spadne instalace.... což mě *censored* protože xpčka už nejsou podporovaný a ty další potom krámy nestojí za nic
Notebook FUJITSU-SIEMENS Amilo PRO V3505 - Intel Core 2 Duo, 1 GB DDR2 533 MHz, GMA950, 160 GB disk, Ubuntu 7.10

geofre

Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #8 kdy: 25 Říjen 2014, 09:17:48 »
mam prosbu napiš mi na mail mrazfilip@seznam.cz a já ho znova nainstaluju printnu a pošlu....

Doporučil bych ti přečíst si Jak se správně ptát na fóru se zaměřením na bod 12
Citace
12. Nevkládejte do dotazů požadavek na soukromou odpověď přes email nebo IM, řešení je tu také pro další. Pokud sami přijdete na řešení, napište jej do diskuse - pomůžete tím dalším uživatelům se stejným problémem.
Ubuntu Mate 14.04 LTS / W7 64-bit

zorrojce

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #9 kdy: 25 Říjen 2014, 10:47:32 »
sem trochu mimo... sem v linuxech poprvé

Ellendway

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 399
  • Karma: +24/-2
    • Zobrazit profil
Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #10 kdy: 25 Říjen 2014, 14:36:08 »
Kde je teda problém? Nějak jsem to celé nepochopil. Nevíš jak to kompletně nainstalovat nebo jsi to nainstaloval, ale nefunguje to?

zorrojce

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Re:Sacred Diablo Lod
« Odpověď #11 kdy: 26 Říjen 2014, 05:56:33 »
Kde je teda problém? Nějak jsem to celé nepochopil. Nevíš jak to kompletně nainstalovat nebo jsi to nainstaloval, ale nefunguje to

nainstalovat to a někde něco nevím co je to pomalí jak.... i P3 1Ghz 512mb ram mi nabíhá a funguje rychleji jak 1,6Ghz 2Gbram