Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Přehrávání na Youtube - Nefunguje  (Přečteno 11827 krát)

Dynlik

• Návštěvník
Re:Přehrávání na Youtube - Nefunguje (vyřešeno)
« Odpověď #25 kdy: 10 Listopadu 2014, 16:26:44 »
Jo, jo už funguje normálně a je velmi svižný, ale nevím jestli jsi se s tím setkal...
...ale místo kurzoru je tam jakýsi zrnící obdélník... (který je ještě velmi nepřesný)
PS: mám puppy 6.0 PAE se standartním prostředím.  ;D ;D ;D
Děkuji
« Poslední změna: 10 Listopadu 2014, 19:20:05 od daniel285 »

martyj

• Závislák
  • Don't buy a new PC, download a better one !
Re:Přehrávání na Youtube - Nefunguje
« Odpověď #26 kdy: 10 Listopadu 2014, 16:31:44 »
Jo, jo už funguje normálně a je velmi svižný, ale nevím jestli jsi se s tím setkal...
...ale místo kurzoru je tam jakýsi zrnící obdélník... (který je ještě velmi nepřesný)
PS: mám puppy 6.0 PAE se standartním prostředím.  ;D ;D ;D
Děkuji

Pfff, řekni mi přesně jak jsi postupoval. Dělá to už od samotného bootu ?  A šetři těma smajlíkama, ať zbyde taky na ostatní.
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

Dynlik

• Návštěvník
« Odpověď #27 kdy: 10 Listopadu 2014, 16:38:46 »
No tak jsem stáhl .iso, udělal boot flashku, strčil ji do PC a systém normálně nabootoval.
Jenže po bootu se oběvil normální desktop s jakýmsi zrnícím čtvercem místo kurzoru.
Toť vše...
PS: Když mě se ti smajlíci tak líbí  ;D

martyj

• Závislák
« Odpověď #28 kdy: 10 Listopadu 2014, 16:44:17 »
No tak jsem stáhl .iso, udělal boot flashku, strčil ji do PC a systém normálně nabootoval.
Jenže po bootu se oběvil normální desktop s jakýmsi zrnícím čtvercem místo kurzoru.
Toť vše...
PS: Když mě se ti smajlíci tak líbí  ;D

Kdybys uměl anglicky, tak je tam k dispozici chat. Asi se ti zeptám sám, ale jenom kvůli tomu, že mám dobrou náladu.
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

Dynlik

• Návštěvník
« Odpověď #29 kdy: 10 Listopadu 2014, 17:47:40 »
Tahle diskuze už je příliš dlouhá než abych ji prodlužoval (mám ještě spousty dalších problémů), děkuji za pomoc, ale jak vidím tak s mojí angličtinou to moc daleko nedotáhnu...
PS: S Xubuntu ještě nějakou dobu vydržím a vím že pokud někdy budu mít nové PC tak určitě s linuxem... (pokud někdy budu potřebovat puppy tak si počkám těch 5 let na překlad.  ;D

martyj

• Závislák
« Odpověď #30 kdy: 10 Listopadu 2014, 17:54:22 »
Tahle diskuze už je příliš dlouhá než abych ji prodlužoval (mám ještě spousty dalších problémů), děkuji za pomoc, ale jak vidím tak s mojí angličtinou to moc daleko nedotáhnu...
PS: S Xubuntu ještě nějakou dobu vydržím a vím že pokud někdy budu mít nové PC tak určitě s linuxem... (pokud někdy budu potřebovat puppy tak si počkám těch 5 let na překlad.  ;D

Bon voyage. Jestli chceš, tak ti klidně pošlu starý laptop. Ale radši kup nějaký novější, klidně repas : http://eshop.asus.com/cs-CZ/repasovane/repasovane-notebooky?dir=asc&order=price

martyj

• Závislák

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.