Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: SonicStage a VirtualBox  (Přečteno 3225 krát)

Rixx

• Stálý člen
  • **
SonicStage a VirtualBox
« kdy: 18 Února 2007, 09:23:46 »
Zdravim. Rozbehal som win XP cez VirtualBox.Mam vsak problem. Nainstaloval som sonicstage. Win najde USB zariadenie(NW-E103) ale SonicStage ho nenajde a ja si nemozem dat do prehravaca mp3.
SonicStage je nastroj pre pracu s Network Walkman od Sony.

Vopred vdaka.

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
SonicStage a VirtualBox
« Odpověď #1 kdy: 18 Února 2007, 09:51:23 »
A ten přehrávač se ti bez toho softwaru nezobrazí jako přenosný disk? Ostatně v samotném linuxu by se to taky tak mělo zobrazit.
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Rixx

• Stálý člen
  • **
SonicStage a VirtualBox
« Odpověď #2 kdy: 18 Února 2007, 10:23:25 »
Citace: ViPEr*CZ*
A ten přehrávač se ti bez toho softwaru nezobrazí jako přenosný disk? Ostatně v samotném linuxu by se to taky tak mělo zobrazit.
Zobrazi. Ale nemozem si dat do neho ziadnu hudbu. Na to sa vyuziva ten sonicstage, lebo on ju nejako koduje do ineho formatu. V linuxe aj v tom win je ako Mass storage.

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
SonicStage a VirtualBox
« Odpověď #3 kdy: 18 Února 2007, 10:25:55 »
Aha tak to je docela opruz... já jsem zvyklej, že se mi to připojí jako klasickej flash disk a kopíruju rovnou formát mp3. Takhle asi bude nějakej problém v emulaci a ten software od Sony asi není moc chytrej aby se s tím vyrovnal.
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Rixx

• Stálý člen
  • **
SonicStage a VirtualBox
« Odpověď #4 kdy: 18 Února 2007, 10:41:05 »
Aha tak to je docela opruz... já jsem zvyklej, že se mi to připojí jako klasickej flash disk a kopíruju rovnou formát mp3. Takhle asi bude nějakej problém v emulaci a ten software od Sony asi není moc chytrej aby se s tím vyrovnal.
Na to som bol zvyknuty aj ja. Kym som nekupil ten Netork walkaman. No je to mozne ze ten software nie je dostatocne dobry. Bohuzial cez iny to nejde. A win neplanujem instalovat normalne. na nete som hladal a jeden tam pisal ze cez VMware to rozbehal. Je to tu http://undocumentedcode.com/?p=15

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
SonicStage a VirtualBox
« Odpověď #5 kdy: 18 Února 2007, 10:44:22 »
VMWare není VirtualBox... je to komerční software... ale detailnější rozdíli neznám... a ve VirualBoxu to nikdo nerozchodil nikde na netu?

Rixx

• Stálý člen
  • **
SonicStage a VirtualBox
« Odpověď #6 kdy: 18 Února 2007, 11:07:28 »
VMWare není VirtualBox... je to komerční software... ale detailnější rozdíli neznám... a ve VirualBoxu to nikdo nerozchodil nikde na netu?
Zatial som nic take nenasiel.  Len som rad ze ide ten virtualbox. Moc sa mi nechce do Vmware ked nemam potvrdene ze to ide.

Keby mohol poradit niekto kto ma skusenosti so SonicStage a Network walkmans pod linuxom bol by som vdacny.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.