Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak přenést záložky opery z Windowsu na Linux?  (Přečteno 2836 krát)

McKay

• Aktivní člen
  • *
Jak přenést záložky opery z Windowsu na Linux?
« kdy: 15 Listopadu 2014, 12:35:53 »
Ahoj, chystám se na notebooku na přechod z Windows na Linux, ale potřeboval bych zálohovat záložky opery, jak na to? Hledal jsem, ale nenašel, díky za nápady s pozdravem Martin.

marun

• Stálý člen
  • **
Re:Jak přenést záložky opery z Windowsu na Linux?
« Odpověď #1 kdy: 15 Listopadu 2014, 13:06:23 »
použij opera link http://www.opera.com/cs/link

pocitacovazachranka

• Aktivní člen
  • *
    • Počítačová záchranka
« Odpověď #2 kdy: 15 Listopadu 2014, 13:23:57 »
Ahoj, chystám se na notebooku na přechod z Windows na Linux, ale potřeboval bych zálohovat záložky opery, jak na to? Hledal jsem, ale nenašel, díky za nápady s pozdravem Martin.

A v případě paranoiy nainstaluj Mozilla Firefox. Importuj svoje záložky z Opery, to samé udělal v Google Chrome.
A následně zapni Mozilla Sync a Google Sync .... a po přihlášení do těchto sync služeb na linuxu se ti vše nahraje zpět.
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS --- OSX Theme Lion ---

McKay

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 16 Listopadu 2014, 22:56:34 »

A v případě paranoiy nainstaluj Mozilla Firefox. Importuj svoje záložky z Opery, to samé udělal v Google Chrome.
A následně zapni Mozilla Sync a Google Sync .... a po přihlášení do těchto sync služeb na linuxu se ti vše nahraje zpět.
Diky Vam moc panove ;) zkusil jsem tu druhou narocnejsi variantu, ktara fungovala, diky :)

juwa2

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 16 Listopadu 2014, 23:45:38 »
Můžeš si klidně přestěhovat celou složku profilu!

pocitacovazachranka

• Aktivní člen
  • *
    • Počítačová záchranka
« Odpověď #5 kdy: 17 Listopadu 2014, 08:05:18 »
Diky Vam moc panove ;) zkusil jsem tu druhou narocnejsi variantu, ktara fungovala, diky :)

A to byla která ???

Můžeš si klidně přestěhovat celou složku profilu!

S tím jsem neměl nikdy dobrou zkušenost při změně verze windows, natož Windows vs Linux.
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS --- OSX Theme Lion ---

McKay

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 19 Listopadu 2014, 06:52:55 »
Ta s tim importem zalozek do Firefoxu ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.