Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: FTP nic nepřenese  (Přečteno 1582 krát)

mepp

• Návštěvník
FTP nic nepřenese
« kdy: 16 Května 2015, 11:46:16 »
Používám Ubuntu a mám problém přenést na webhosting data. Hostingu jsem měl hodně a nikdy nebyl problém, ale nyní jednoho testuji a za boha se mi tam nedaří téměř nic poslat. Předpokládám že to bude kombinace Ubuntu, domácí router, jejich hosting.

Zkoušel jsem mraky ftp klientu, všechny se připojí ale nic nepřenesou. Skončí to na timeoutu. Jako kdyby nebylo právo zapisovat, ale ono je. Jediná vyjímka je BareFTP, ale ten docela často padá.  Router mám TL-WR340G/TL-WR340GD. Doposud to šlo bez problémů ke komukoliv, až nyní jsem narazil, Ještě doplním že z jiného počítače s Windows se připojím bez problému (a přenesu) a stejně tak jestliže použiji jiný internet (providera a nepoužiji ten router). Takže na první pohled vše ukazuje na router, ale je fakt že k jakémukoliv jinému webhosterovi nikdy tento problém nebyl.

Koukal jsem na hostingu do logu a tam nic zajimávého není. Pouze kdo se tam přes FTP připojil a že velikost přeneseného souboru byla 0.

Nějaké tipy?

donny

• Závislák
Re:FTP nic nepřenese
« Odpověď #1 kdy: 16 Května 2015, 12:39:49 »
Poradne zkontroluj, jestli mas nastaveny passive mode k tomu pripojeni.
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

mepp

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 16 Května 2015, 15:18:15 »
Poradne zkontroluj, jestli mas nastaveny passive mode k tomu pripojeni.

Je nastaveno

donny

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 17 Května 2015, 13:23:12 »
no a konzolovy ftp taky nejde?
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.