Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: instalace stazenych temat do firefoxu ve formatu *.jar  (Přečteno 1998 krát)

XomboX

• Aktivní člen
  • *
instalace stazenych temat do firefoxu ve formatu *.jar
« kdy: 21 Února 2007, 22:09:53 »
Ahoj!
Stahnul jsem si nove ikonky do firefoxu, je to soubor *.deb. Nevite jak ho nainstalovat?

Zkousel jsem dva zpusoby:
1) na netu jsem nasel stranku (http://www.pcbypaul.com/linux/firefox_theme.html) s instalatorem temat, kde si vyberete u vas na disku dane tema a kliknete install, avsak mi to nefunguje

2) chtel jsem stahnout jeden plugin do firefoxu, ktery by mel umet instalovat prave tahle temata *.jar, ale plugin se mi nepodarilo nainstalovat

Diky za pomoc.
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

makl

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 21 Února 2007, 22:25:39 »
Témata (ve formátu *.jar) nainstalujete takto:
otevřte si Tools -> Add-ons -> Themes
metodou drag&drop (přetažení myší) do toho okna přidejte ten *.jar soubor
"The box said that I needed to have Windows 98 or better ... so I installed Linux." --- LinuxNewbie.org
Acer TravelMate® 4672LMi, Ubuntu 7.04 Feisty Fawn

XomboX

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 21 Února 2007, 22:50:39 »
A joo, to je jednoduchy:-) Diky!
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.