Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Odebrat disky fi jina media Restartujte lib. klavesou  (Přečteno 2851 krát)

gillx

• Návštěvník
Odebrat disky fi jina media Restartujte lib. klavesou
« kdy: 18 Června 2015, 13:15:22 »
Ahoj, chtěl jsem dědovi zprovoznit svůj starý počítač (ted jsou tam XP) a dát na něj Xubuntu. Vzal jsem flashku, zformátoval ji na fat 32 a pomocí unetbootin jsem na ni nahodil iso soubor Xubuntu. V Biosu jsem zvolil bootování z flashky. Když se ale systém pokusil nabootovat, vyhodilo mi to hlášku: "Odebrat disky fi jina media Restartujte lib. klavesou" Po restartu najedou zas XPčka. Nějaké rady co s tím? Už jsem tímhle postupem instaloval několik systémů a nikdy žádný problém. Díky předem

Myrmica

• Závislák
    • MYRMICA
Re:Odebrat disky fi jina media Restartujte lib. klavesou
« Odpověď #1 kdy: 19 Června 2015, 07:28:45 »
Zkus to pomocí DVD tak to dělám když jsou problémy s USB diskem.
Stolní strojek: OS– UBUNTU 16.04 x86_64, MB ASUS P8 Z68-V/GEN3, Intel® Core™ i5-3470 CPU @ 3.20GHz × 4 , 16GiB DDR3, GeForce GTX 670...
Notebook: ASUS U53Jc OS– UBUNTU 16.04 x86_64, Windows 7, Processor – Intel Core i5-460M (2,53 GHz), Graphics – switchable NVIDIA GeForce 310M and Intel GMA HD

MatyURs

• Návštěvník
Re:Odebrat disky fi jina media Restartujte lib. klavesou
« Odpověď #2 kdy: 25 Června 2015, 09:51:04 »
Ahoj, skús to ešte spraviť cez program Rufus (ja som to robil tiež a funguje ako má) http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/ostatni/rufus/. Dúfam že ti to pojde, prípadne skúšaj správne nastavenia bootovania v BIOSe.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.