Ano grub se mi zobrazuje, tak jsem zadal co jste mi poradil a do ubuntu jsem se tak dostal, jenže ubuntu je jen v angličtině, přitom jsem instaloval v češtině. Tam jsem grub nenastavoval jak jste mi doporučil dál protože vůbec nevím kde se to tam nastavuje. Ale je tam jeden problém, já si musím nastavovat internet, tím myslím ip adresu, bránu a tak dále to jsem si tam nastavil a napsalo mi to že jsem normálně připojen, ale když jsem otevřel mozillu tak internet prostě nefungoval, tak nevím kde může být problém, když se podívám na connection information tak vše je v pořádku. Každopádně ten noapic a nolapic mi funguje jen ve verzi 12.04 u 14.04 nemám šanci vůbec ubuntu nainstalovat a držení shiftu mi nepomůže protože klávesnice vůbec nefunguje, tak se chci zeptat pokud se mi nějak podaří zprovoznit 12.04 tak jak má, jestli pak můžu udatovat na 14.04 a jestli mi bude fungovat? Teď potřebuji nějak rozjet ten internet tam a nastavit to grubu. Jinak děkuji za předešlou odpověd popřípadě i následující.