Tak nějakou zálohu jsem provedl, protože kdybych to neudělal, ztratil bych všechny data

Nějak jsem to pokazil a uvolni jsem si celej disk a tím smazal všechny data. To by mě tak nevadilo.
Jenže já mám HP notas s HP Recovery a na tento oddíl jsem schválně nešahal. Jenže když jsem chtěl znovu naistalovat Windows 7 právě přes HP Recovery, tak se mu to nedaří, ať už dám mod obnovení do továrního nastavení, nebo bitovou kopii.
Nepodařilo se mi to, protože když jsem odebral z oddílu nějakou část paměti, tak ta část nové paměti se změnila na "nepoužívat". Napodruhé jsem zase oddelil nějakou část paměti a dal jsem jí rovnou příponu ext4, což mi ale změnilo celej ten disk s Windows, pak jsem nějak ze zvědavosti klikl na mínus a z Windowsu se stala volná paměť

....
No nic, stejně je ten Linux rychlejší..
Ale nevíte jak napravit tu instalaci přes HP Recovery? Nechápu proč to nejde, do oddílu s HP Recovery jsem nešahal a při instalaci HP Recovery hlasí, že předělává ty paměťový oddíly a za tím má zelenou fajfku, tak nevím co se tam ještě mohlo pokazit...